Δράση για την οδική ασφάλεια στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX της Ν. Αλικαρνασσού

279

Μια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη δράση με θέμα την οδική ασφάλεια, διοργανώνεται στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX στη Ν. Αλικαρνασσό, σήμερα Πέμπτη  από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα.

Παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να μοιράσουν δώρα, ενώ το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου θα διανείμει χρήσιμο ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια, σε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 θα καλύψει τη δράση με μια ζωντανή, 2ωρη ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τον χώρο του Χαλκιαδάκης MAX, δίνοντας το μικρόφωνο σε εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, αλλά και στους επισκέπτες του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX, για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς σε όλο τον κόσμο.

Η δράση συνδιοργανώνεται από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., την Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου και εντάσσεται στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, για το κρίσιμο θέμα των τροχαίων ατυχημάτων. Η οδική ασφάλεια άλλωστε, είναι ευθύνη όλων μας και το να κάνουμε το slogan «Αγαπώ τη ζωή – Οδηγώ με προσοχή» καθημερινή πρακτική, είναι υποχρέωσή μας!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει