Πέφτουν οι υπογραφές για την αγορά 5 ξενοδοχείων

ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η HINES ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

640

Πριν το τέλος του 2019 αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την εξαγορά από την αμερικανική Hines 5 ξενοδοχείων στην Κρήτη και συγκεκριμένα το Apollonia Beach, το Santa Marina και το Sitia Beach της Lyan Group of Hotels συνολικά 1.800 κλινών αλλά και των ξενοδοχείων Coral και Ερμής του ομίλου Μαμιδάκη, συνολικά 392 δωματίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησής της μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η αγοραπωλησία και για τις  5 μονάδες κλείνει με ποσό της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευώ.

Όπως έχει γράψει η “Π”, οι διαπραγματεύσεις ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρες καθώς η Hines δεν ήταν ο μόνος όμιλος που ενδιαφερόταν για την αγορά τους.

Η αμερικανική εταιρεία κινείται στην απόκτηση των δύο ξενοδοχείων της οικογένειας Μαμιδάκη σε συνεργασία με τον Γιάννη Δασκαλαντωνάκη. Θα γίνουν  εκτεταμένες ανακοινώσεις και θα λειτουργήσουν ως πεντάστερα ξενδοοχεία.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι θα γίνει το μάνατζμεντ των ξενοδοχείων της Lyan Hotels, το οποίο μέχρι σήμερα έχει αναλάβει ο διευθύνων σύμβουλος Μανόλης Μανούσος με πολύ καλά αποτελέσματα, καθώς συμπεριλαμβάνονται στις πλέον κερδοφόρες τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει