Με… μαντινάδες ανοίγει κι άλλο Metaxa στη Σαντορίνη

8,816

Την έναρξη λειτουργίας ενός ακόμη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη την άνοιξη του 2020 ανακοίνωσε επίσημα σε συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Μεταξάς.

Συγκεκριμένα, τη νέα εταιρική ταυτότητα και τη νέα του ιστοσελίδα παρουσίασε χθες στους δημοσιογράφους ο ξενοδοχειακός όμιλος Μεταξά, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Στην παρέμβασή του, ο Ανδρέας Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε ότι η νέα ταυτότητα σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης με νέες επενδύσεις για τον Όμιλο.

“Αναδεικνύει το όραμα, τη φιλοσοφία και τις αξίες μας, μέσα από την υψηλών προδιαγραφών”, όπως είπε.

SANTO MARIS
Το νέο ξενοδοχείο του ομίλου στη Σαντορίνη θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες του την άνοιξη του 2020

Συγκεκριμένα, το Metaxa Hospitality Group, όπως τονίστηκε, προσβλέπει σε νέα σχέδια ανάπτυξης, καθώς σε διαδικασίες υλοποίησης είναι το σχέδιο του Group στην Κρήτη, ενώ ένα ακόμη ξενοδοχείο του Ομίλου στη Σαντορίνη πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες την άνοιξη του 2020. Στην ιδιοκτησία του Ομίλου περιλαμβάνονται τρία ξενοδοχεία στην Κρήτη και τη Σαντορίνη αλλά και ένα από́ τα μεγαλύτερα συνεδριακά́ κέντρα στην Ελλάδα.

Η μαντινάδα της Θεανώς στον Νίκο Μεταξά

Την εκδήλωση προλόγισε η κυρία Θεανώ Μεταξά, μητέρα του Ανδρέα και σύζυγος του αείμνηστου Νίκου Μεταξά, ενός από τους πρωτεργάτες του κρητικού τουρισμού.

«Επειδή στην Κρήτη» με μαντινάδες τραγουδούν, με μαντινάδες κλαίνε”», επιτρέψετε μου να αναφερθώ στον Νίκο Μεταξά, που μας λείπει τώρα και 10 χρόνια», είπε και αφιέρωσε στη μνήμη του την ακόλουθη μαντινάδα:

Ο αείμνηστος Νίκος Μεταξάς
Ο αείμνηστος Νίκος Μεταξάς

ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Ήτον αετός και ήβαλε

σε βράχο τα θεμέλια

κι ανάθρεψε και ήκαμε

αετόπουλα κοπέλια.

Να ζήσουν χρόνους εκατό

μα μην τόνε ξεχνούνε

και στσι πατές που πάθιενε

απάνω να πατούνε.

Θε μου κι αν ο Παράδεισος

δε βάνει άλλους ανθρώπους,

στσι Μεταξάδες στείλε τσι

που χουν τσι ίδιους τόπους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει