Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα: Για να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδια

ΓΙΑ 8η ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΡΑΣΗ

223

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, με κοινό σύνθημα ‘’Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι και αυτά τα Χριστούγεννα” πραγματοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά μια δράση που έχει γίνει θεσμός για το Ηράκλειο, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio Κρήτης 102,8. Η δράση “Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα’’ οργανώνεται σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τελεί  υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου.

Σάκοι συλλογής παιχνιδιών έχουν μοιραστεί σε περισσότερα από 60 σχολεία της πόλης, ενώ πολλά παιχνίδια έχουν, ήδη, συλλεχθεί! Όλη η πόλη παιχνιδομαζεύει…  Μέσα από ένα δίκτυο εθελοντών και ακροατών του Love Radio Kρήτης 102,8, τα παιχνίδια που θα συλλεχθούν, καθαρίζονται, ταξινομούνται και τυλίγονται με χρωματιστό χαρτί περιτυλίγματος, ώστε να δωροσκορπίσουμε και αυτή τη χρονιά.

Μέγας Χορηγός: Di Babbo Climatecnica

Χορηγοί: Τα ελληνικά ζυμαρικά Melissa, η Εθνική Ασφαλιστική, η Frezyderm, το κέντρο αισθητικής Element Overwhelming Beauty, το ΖΕΝ Hair and Beauty Saloon, το γυμναστήριο Shape Up and Feel Great και το Certo Porta.

Χορηγός φιλοξενίας: ξενοδοχείο Astoria Capsis.

Χορηγός Επικοινωνίας: Εφημερίδα Πατρίς.

Οι συναυλίες και οι εκδηλώσεις της δράσης Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα αποτελούν, κάθε χρόνο, πόλο έλξης των Ηρακλειωτών ενώ προσελκύουν πολίτες από όλη την Κρήτη. Για αυτή την χρονιά, η δράση φιλοξενείται στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, στην πλατεία Ελευθερίας, στις

14 και 15 Δεκεμβρίου, σε ένα διήμερο δράσεων με έμφαση τα παιδικά χαμόγελα και την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

Το Love Radio Kρήτης 102,8, το επίσημο ραδιόφωνο των Χριστουγέννων θα εκπέμπει ζωντανά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και οι παραγωγοί του σταθμού υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για τις ευχές των Χριστουγέννων.

Η Josephine, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Mike, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 17.00, τραγουδούν στην πρώτη συναυλία συλλογής παιχνιδιών της δράσης και υπόσχονται ένα εκρητικό live και ένα χορευτικό show που θα μείνει αξέχαστο.

Η Γιώτα Νέγκα έρχεται την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 18.00 για την συναυλία παράδοσης παιχνιδιών στις κοινωνικές δομές της πόλης μας και με αυτή την μοναδική βραδιά θα λήξει η φετινή ενέργεια.

Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια του διημέρου, θα υπάρχει ένα δημιουργικό χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό πρόγραμμα έτσι ώστε το Xmas Spirit να διαδοθεί σε όλη την πόλη του Ηρακλείου. Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις της δράσης έχουν είσοδο ελεύθερη.

Το εισιτήριο σας, και αυτά τα Χριστούγεννα, ας είναι ένα παιχνίδι για την δράση “Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει