Δωρεάν παράσταση για παππούδες, γιαγιάδες και εγγόνια

123

Δωρεάν, μαζί με τα εγγόνια τους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν  τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Ιστορίες στο τάκα – τάκα», του Μπερνάρ Φριό,   οι παππούδες και οι γιαγιάδες που συμμετέχουν στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου.

Πρόκειται για μία πρωτο- βουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών  σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης.

Η δωρεάν θεατρική παράσταση σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου  στις  11:00 το πρωί, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στην αίθουσα του «Πειραματικού Θεάτρου».

Σε ένα σκηνικό περιβάλλον που θυμίζει παιδικό δωμάτιο, τρεις ηθοποιοί -πότε ως ενήλικες και πότε ως παιδιά- ξεδιπλώνουν μέσα από ένα διαρκές παιχνίδι ρόλων δώδεκα σύγχρονες καθημερινές ιστορίες, που θίγουν σημαντικά και ευαίσθητα ζητήματα με τρόπο ανάλαφρο αλλά και ουσιαστικό.

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Βαλεντίνα Παπαδημητράκη.

Σκηνικά – Κοστούμια: Μικέλα Παπαδουλάκη.

Μουσική: Λεωνίδας Μαριδάκης

Κίνηση: Έλενα Σταυροπούλου

Ερμηνεύουν: Φλώρα Ασουμανάκη, Μαρίνα Πανηγυράκη, Μάνος Στεφανάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει