Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κάλεσμα της ΓΕΗ για το ντέρμπι κορυφής

124

Τρία παιχνίδια υπολείπονται για το τέλος του πρώτου γύρου της Α2 βόλεϊ γυναικών και η ΓΕΗ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την προσεχή Κυριακή (4μμ) στο κλειστό Πατελών τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η ομάδα του Γιώργου Μενδρινού και του Νίκου Προύφα απώλεσε το αήττητο την προηγούμενη αγωνιστική από τη συμπολίτισσα ΑΘΛΕΣΗ, ωστόσο αυτό δεν πτοεί την ψυχολογία της, ενόψει του ντέρμπι κορυφής. Εάν κερδίσει με «καθαρό» σκορ η ΓΕΗ, θα επανακαταλάβει την κορυφή.

Η διοίκηση της ΓΕΗ απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν τις νεαρές παίκτριες της ομάδας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, επιβραβεύοντάς τις για την καταπληκτική πορεία που έχουν διαγράψει μέχρι σήμερα: «Σας προσκαλούμε σε αυτή τη γιορτή του βόλεϊ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πατελών. Όλοι μαζί για να στηρίξουμε την ομάδα μας και να τη βοηθήσουμε να φτάσει ψηλά».

Οι άλλες δύο ηρακλειώτικες ομάδες της κατηγορίας έχουν υποχρεώσεις φυσικά το σαββατοκύριακο. Η Μεσσαρά θα υποδεχθεί στις Μοίρες τον Ηρακλή Κηφισιάς (4μ.μ.) ενώ η ΑΘΛΕΣΗ θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει τον Μεσσηνιακό (3μμ).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει