ΤΟΠΙΚΟ

96

Α1

Ο Κώστας Λιουδάκης ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Δαμάστα, χαρίζοντας ίσως έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του Κατσαμπά, με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προπονητή των πρωτοπόρων μετά το ματς: «Παίζαμε μονότερμα αλλά δεν είχαμε τύχη. Νομίζω ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει το βίντεο του αγώνα και να το δείχνει στα παιδιά του», τόνισε ο Γιάννης Χατζησεβαστός.

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ζαρού για το σπουδαίο «διπλό» στη δύσκολη έδρα του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου αρχίζει να θυμίζει την περσινή εντυπωσιακή της πορεία και ήδη έχει αναρριχηθεί στην 4η θέση.

«Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια και τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές», τόνισε ο τεχνικός του Ζαρού, ο οποίος περιμένει στην έναρξη του β’ γύρου τη Δαμάστα, με σκοπό να της «σπάσει» το αήττητο.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν οι ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό τιμ της Γόρτυνας στον βασικό χρηματοδότη της ομάδας των Αγίων Δέκα, Βαγγέλη Γαρεφαλάκη. Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ανθεστίωνα, κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα με μία τούρτα και του ευχήθηκαν “χρόνια πολλά” για τα γενέθλιά του. Δεν μπόρεσαν όμως να του προσφέρουν ως δώρο και τους τρεις βαθμούς…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει