ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

147

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Τρίτη και 3 του Δεκέμβρη σήμερα. Μετράμε αντίστροφα για τον χρόνο που αφήνει μια πικρόγλυκη γεύση. Με πολύ… νότο. Τυχαίο;

ΕΤΣΙ δεν λέγανε οι παλιοί; Χαρά στην Κρήτη ανέ λείπανε οι νοτιάδες;

MONO ένα ερώτημα με βασανίζει πρωί πρωί.

-Τι ερώτημα;

-Να έρθω στη δουλειά και σήμερα;

ΑΥΤΟ ΘΑ έπρεπε να είναι το μοναδικό ερώτημα, φίλοι μου…

ΕΡΧΕΤΑΙ το μέρισμα πάλι από την ελληνική πολιτεία. Αυτή τη φορά διά χειρός Μητσοτάκη. Όπως είπε ο πρωθυπουργός, η έκτακτη ενίσχυση θα αφορά 200.000 νοικοκυριά που ανήκουν στις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

ΌΤΑΝ τα έδινε ο Τσίπρας ήταν… λαϊκιστής. Σήμερα είναι Τρίτη. Άστα να πάνε με αυτή τη χώρα.

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ο Ερντογάν με τα “γατάκια” τους Λίβυους για την ΑΟΖ; Κάνουμε κι εμείς το κομμάτι μας με την Αίγυπτο τώρα!

ΘΥΜΗΘΗΚΕ η Ελλάδα και η Αίγυπτος ότι πρέπει να επιταχύνουν τις συζητήσεις μεταξύ των τεχνικών τους κλιμακίων για τον χαρακτηρισμό και την οριοθέτηση των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (AOZ) μεταξύ των δύο χωρών. Να ‘τανε αργά να θέσουμε, παιδιά ε;

ΓΙΑ ΝΑ καταλάβετε πάντως, η Λιβύη έχει δύο κυβερνήσεις. Η μία υπέγραψε με τον Ερντογάν! Και αυτή είναι η κυβέρνηση (του Σαράντ) που υποστηρίζουμε και ως Ελλάδα! Άξιοι της μοίρας μας.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, καλέσαμε τον πρέσβη της Λιβύης και του είπαμε: άμα μέχρι την Παρασκευή δεν δώσεις τη συμφωνία να…κρατήσεις τη μύτη σου!

ΣΤΟΝ ΝΕΟ χάρτη που βλέπω πάντως οι Τούρκοι άνετα θα διεκδικήσουν Βάι, Κουρεμένο, Χιώνα!

ΕΧΕΙ σημασία να δούμε τι θα κάνει και ο Τσίπρας με τη διεύρυνση. Το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι ότι προσπαθεί να κάνει ανασυγκρότηση/άνοιγμα με γνωστά και απαξιωμένα πλήρως πολιτικά στελέχη και όχι με ενεργούς πολίτες. Κι εκεί θα την πατήσει.

ΚΑΙ ΓΙΑ να τα λέμε όλα: Η ποινική δίωξη Γεωργιάδη παύθηκε λόγω παραγραφής και όχι λόγω μη τέλεσης του αδικήματος για την παιδεραστία.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει