Αποχαιρετούν τον Γιάννη Ζωγραφάκη

232

Τον δικό τους άνθρωπο, Γιάννη Ζωγραφάκη, αποχαιρετούν οι Δομές Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΠΕ –ΔΔΕ) Ηρακλείου.

Σε μήνυμά τους τονίζουν πως «έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας δικός μας άνθρωπος. Ο γυμναστής και θεμελιωτής των παιδικών κατασκηνώσεων στο Ηράκλειο και στην Κρήτη, Γιάννης Ζωγραφάκης.

Υπηρέτησε το δημόσιο σχολείο και τη Φυσική Αγωγή  με γνώσεις, συνέπεια, εργατικότητα, εντιμότητα και ξεχωριστό ήθος. Έχαιρε της εκτίμησης του εκπαιδευτικού κόσμου για τον επαγγελματισμό και τη συγκρότηση του χαρακτήρα του.

Σφράγισε τα καλύτερα καλοκαίρια   πολλών γενεών Ηρακλειωτών και όχι μόνον,  με τις παιδικές κατασκηνώσεις που δημιούργησε μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο, επίσης γυμνάστρια κ.  Κατερίνα Μαθιουδάκη, θεμελιώνοντας τον θεσμό των κατασκηνώσεων στην Κρήτη.

Θα τον θυμόμαστε ως “Ήρεμη Δύναμη” του κλάδου και ως μέλος  μιας γενιάς γυμναστών που στερέωσε τη Φυσική Αγωγή στα σχολεία.

Καλό κατευόδιο, αγαπητέ συνάδελφε, Γιάννη! Αιωνία η μνήμη σου!

Εκφράζουμε τα πιο   θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και καλή συνάδελφο, Κατερίνα Μαθιουδάκη και στα παιδιά του».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού

ΔΔΕ –Δ Π Ε Ηρακλείου, Ιωάννης Νηστικάκης, Ιωάννης Δημόπουλος, Ιωάννης  Κατσαμποξάκης και Αναστασία Τζιαναμπέτη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει