Αγιασμός στο Σπήλι

142

Μέσα σε μια ιδιαιτέρως ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στην ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του εκπαιδευτηρίου του Λυκείου Σπηλίου, η εναρκτήρια εκδήλωση του νεοϊδρυθέντος Παραρτήματος Αγίου Βασιλείου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση προετοιμάστηκε από τους ίδιους τους επιμορφούμενους με την υποστήριξη των εκπαιδευτών τους και την αρωγή του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Από νωρίς είχαν προσέλθει οι εκπαιδευόμενοι οι οποίοι πλαισιώνονταν από επιμορφωτές του ΣΔΕ, από μέλη του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου, από εκπροσώπους συλλογικών φορέων της περιοχής και φυσικά από συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό που τελέστηκε από τον αιδεσιμώτατο π. Εμμανουήλ Μαράκη και ακολούθησε το καλωσόρισμα από τη διευθύντρια το ΣΔΕ Ειρήνη Αντωνίου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνο Παιδείας Αντώνη Τσουρδαλάκη, τους λόγους των οποίων αντιφώνησε η εκπαιδευόμενη του κα Μακρυποδάκη  Βασιλική.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή και το μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κι εκπρόσωπος για ζητήματα Λαϊκής Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης Σταύρος Φραγκιουδάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει