Σε χρήση ένα τμήμα του πάρκου Γεωργιάδη

180

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απελευθερωθεί το πρώτο μικρό τμήμα του Πάρκου Γεωργιάδη, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο αποκλεισμού, ενός από τους πιο σημαντικούς κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Πρόκειται για το τμήμα του πάρκου που αναπτύσσεται από την πλευρά της Χ.Τρικούπη, το οποίο έχει διαμορφωθεί μέχρι και την παιδική χαρά, που αναμένεται να δοθεί σε χρήση.

Παρά το γεγονός ότι η δημοτική Αρχή επισημαίνει ότι το έργο εξελίσσεται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων, το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ένα σύνθετο κατασκευαστικά έργο, ερμηνεύει απολύτως την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας για ταχύτερη ολοκλήρωση του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να ολοκληρωθούν εργασίες που σε άλλες περιπτώσεις εργοταξίων ολοκληρώνονται τάχιστα αφού αφορούν σε διαμόρφωση παρτεριών, κλαδέματα, την εγκατάσταση του δικτύου αποστράγγισης ομβρίων, την τοποθέτηση δεξαμενών συλλογής νερού, και την ανακαίνιση της παιδικής χαράς.

Για να γίνουν αυτές οι σίγουρα όχι περίπλοκες ή απαιτητικές κατασκευαστικά εργασίες το πάρκο έχει κλείσει ένα ολόκληρο χρόνο και η πόλη έχει χάσει ένα από τους πιο σημαντικούς κοινόχρηστους χώρους της.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει