ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

140

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή εβδομάδα και καλό μήνα, μια και δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε χθες, πρωτομηνιά.

Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ, πάντως, δεν μπήκε και με τον καλύτερο τρόπο. Πρωί πρωί ανακοινώθηκε ο θάνατος του Γιώργου Δεικτάκη, που υπέστη ανακοπή στο γήπεδο του ΟΦΗ. Αν και η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη από το βράδυ του Σαββάτου.

Η ΜΑΥΡΗ… εβδομάδα- αφού η Black Friday- ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου, αποδείχτηκε πολύ καλή για την αγορά του Ηρακλείου.

ΕΚΤΟΣ από τα εμπορικά καταστήματα, δούλεψαν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο, που ειδικά Παρασκευή και Σάββατο έκαναν χρυσές δουλειές.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ και βραδινές ώρες του Σαββάτου, το κέντρο του Ηρακλείου ασφυκτιούσε, καθώς η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου συγκέντρωσε μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Ελευθερίας.

ΑΛΛΑ ενώ εμείς γιορτάζαμε, οι Τούρκοι εποφθαλμιούσαν τα θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κρήτης, από τα οποία θέλουν να κάνουν κοινή εξόρυξη με τους Λίβυους! Βρε μπελάς που μας βρήκε.

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να μην έχουμε πια Καμμένο, αλλά αν συνεχίσουν έτσι μέχρι και τα… πετρέλαια μπορεί να τους αλλάξουμε!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΝΔ πάντως, είναι σαν τους φύλακες που έχουν γνώση. Και μη σας παραπλανεί το γεγονός ότι της λήξης των εργασιών της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου του κόμματος ακολούθησε νυχτερινός αγώνας δρόμου!

ΑΓΥΡΙΣΤΟ κεφάλι αυτός ο Γερουλάνος. Ο πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, δεν θέλει να δει με τίποτα τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ να δύει.

ΕΜΕΤΙΚΑ και απεχθή τα συνθήματα που έγραψαν στα Εξάρχεια τα καλόπαιδα για το δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

ΚΑΙ ΑΝ το «Όταν φεύγουν τα ΜΑΤ έρχονται τα funds» είναι έξυπνο, ευφυές και έχει μια δόση αληθείας, το άλλο περί… «μισής δουλειάς που έγινε το ’89» είναι αποτρόπαιο, καθώς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

ΚΑΙ είναι κρίμα κάποιοι υποτίθεται αριστεροί και διαφορετικοί ν’ ασπάζονται τα συνθήματα περί μετατροπής των Εξάρχειων σε ζώνη Airbnb, αλλά να σφυρίζουν αδιάφορα για τα άλλα…

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει