Ξεκίνησε η online προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία στο Πολιτιστικό

636

Η  online διάθεση εισιτηρίων για τη συναυλία με την Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης, στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2019, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι.

Η διάθεση των εισιτηρίων, από 8 (μειωμένο – ειδικές κατηγορίες) μέχρι 30 €, γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του ΠΣΚΗ (https://bit.ly/2R1RXVz) απ’ όπου και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επιλέγουν την ημερομηνία της συναυλίας που επιθυμούν, καθώς και τη θέση τους και να εκδίδουν άμεσα το εισιτήριό τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι αυτή η διαδικασία, να προσφέρεται δηλαδή η δυνατότητα στο κοινό να ολοκληρώσει την έκδοση του εισιτηρίου του ηλεκτρονικά με τον πλέον εύκολο και γρήγορο τρόπο, αποτελεί μια καινοτομία που προσφέρεται για πρώτη φορά στον τόπο μας από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Παράλληλα, από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στις 10:00 το πρωί, θα ξεκινήσει και η διάθεση εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει