ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: Τα Διοικητικά Συμβούλια των 5 δημοτικών επιχειρήσεων

542

Οριστικοποιήθηκαν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις διοικήσεις των πέντε δημοτικών επιχειρήσεων της Λότζια. Τα διοικητικά συμβούλια της ΔΕΠΑΝΑΛ της ΔΕΥΑΗ, της ΑΕ ΟΤΑ, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, και της ΔΗΚΕΗ, στελεχώνονται από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και από εκπροσώπους φορέων και δημότες, οι οποίοι θα κληθούν να συνεισφέρουν στο έργο που θα υλοποιήσουν οι δημοτικές επιχειρήσεις.

Η νέα διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ

Η κ. Ευγγελία Σχοιναράκη -Ηλιάκη είναι η νέα πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Δ.ΕΠ.ΑΝ.ΑΛ. Α.Ε., το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας αποτελείται από τα εξής μέλη: Σισαμάκης Γεώργιος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή  του τον Δημοτικό Σύμβουλο Περισυνάκη Αντώνιο.

Παπαδάκη – Σκαλίδη Ειρήνη δημοτική σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την δημότισσα Παπαχρονάκη Άννα. Μακαρόνας Γρηγόριος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά  του την  δημοτική σύμβουλο Ξημέρη –Ξυλούρη Μαρία.

Μπουνάκης Νικόλαος, δημότης τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την Σύμβουλο της Κοινότητας 4ου Διαμερίσματος Γούναρη Νίκη.

Καπετανάκης Μηνάς  δημότης  τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον δημότη Πετράκη Ελευθέριο. Κανακαράκης  Νεκτάριος δημότης  τακτικό μέλος,  με   αναπληρωτή του  τον  δημότη Χαιρέτη Ελευθέριο. Ανδρονά Μαρίνα δημότισσα τακτικό μέλος με αναπληρωτή της τον δημότη Βλαχάκη Γεώργιο του Ανδρέα.

Κουτρούλης Χαράλαμπος δημότης  τακτικό μέλος,  με αναπληρωτή του τον δημότη Καζάνη Στέλιο. Μακρυλάκης Δημήτριος δημότης τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον δημοτικό σύμβουλο Γιαουρτά Δημήτριο.

Μουδάτσος Κωνσταντίνος δημότης τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την δημότισσα Κλαδάκη Έλντα.

Το νέο προεδρείο της ΔΕΥΑΗ

Για μια ακόμα θητεία ορίστηκε επικεφαλής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου ο Γιώργος Βουρεξάκης. Τα μέλη που απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι οι Δεικτάκης Ιωάννης, δημότης (προτεινόμενος προς το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΗ  ως αντιπρόεδρος). Σισαμάκης Γεώργιος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του   τον  Δημοτικό Σύμβουλο Κώνστα Χρήστο. Καναβάκη Μαρία  δημοτική σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την δημοτική σύμβουλο Καλογεράκη-Αρχοντάκη Στυλιανή.  Καραντινός Γεώργιος  δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον  δημοτικόσύμβουλο Βαρδαβά Κωνσταντίνο.

Μαρκάκης Ζαχαρίας αιρετός τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την δημοτική σύμβουλο  Λεμονή Θεοδώρα. Τσατσάκης Αναστάσιος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον  δημότη Γιαμνιαδάκη Ιωάννη.

Στειακάκης Γεώργιος  δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον  δημοτικό σύμβουλο Μακαρώνα Γρηγόριο. Πλερωνάκη Μυρωνία δημότισσα  τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την δημότισσα Μανουρά-Σταυρακάκη Μάρω.

Σφακιανάκη Μαρία τακτικό μέλος γεωπόνο ΜSc, με αναπληρωτή της τον Σάββα Νικολιδάκη ιχθυολόγο – περιβαλλοντολόγο- ωκεανογράφο PhD, ως εκπροσώπους περιβαλλοντικού φορέα (ΓΕΩΤΕΕ Π.Κ.) Λιναρίτης Ιωάννης τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Λιαντράκη Γεώργιο, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΗ υποδειχθέντες από την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της.

Τα νέα διοικητικά στελέχη της Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Στα χέρια του Κώστα Βαρβαβά θα βρίσκεται για την δημοτική περίοδο  2019 – 2023 η  εταιρεία “Ανάπτυξη  Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. Ο.Τ.Α.”.  Τα νέα μέλη του συμβουλίου είναι τα εξής : Καναβάκη Μαρία  δημοτική  σύμβουλος τακτικό μέλος,  με αναπληρώτρια της  τη  δημότισσα  Κουτάντου Όλγα.  Καλουδιώτη Μαρία δημοτική σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον  δημότη Αντωνακάκη Ιωάννη.

Περδικογιάννης Στυλιανός δημότης τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την δημότισσα Αγγελιδάκη Θεοδοσία. Κάββος Βασίλειος δημότης τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον δημότη Βισκαδουράκη Ιωάννη.

Μαρής Δράκος δημότης τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον δημότη Βελιδάκη  Γεώργιο. Βιδάκη Γαρυφαλιά δημότισσα τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την δημότισσα Αμαργιωτάκη Μαρίνα. Αποστολάκης Σπυρίδωνας δημότης  τακτικό μέλος, με  αναπληρωτή του τον δημότη  Γιαβρίδη Δημήτριο.  Ζαμπετάκης  Φανούριος δημότης  τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον δημότη Μαρκάκη Εμμανουήλ.

Η νέα διοίκηση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ο κ. Μαρίνος Παττακός είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.), για τη δημοτική περίοδο 2019 – 2023. Αντιπρόεδρος και  αναπληρωτής του προέδρου ορίστηκε ο Γιώργος Βουρεξάκης. Τα μέλη της διοίκησης είναι τα εξής: Καραντινός Γεώργιος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον δημοτικό σύμβουλο Αγγελάκη Νικόλαο.

Βαρδαβάς Κωνσταντίνος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του  τον  δημοτικό  σύμβουλο Νιωτάκη Γεώργιο. Καλογεράκη – Αρχοντάκη Στυλιανή δημοτική σύμβουλος τακτικό μέλος με αναπληρώτριά της την δημοτική σύμβουλο κ. Λεμονή Θεοδώρα. Καναβάκη Μαρία δημοτική σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την δημοτική σύμβουλο Πλεύρη Αριστέα.

Αθανασάκης Αριστείδης δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την   δημότισσα Κατσαμά Νέλλη. Χαιρέτης Εμμανουήλ δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον  δημότη Κονταράκη Νικόλαο.

Δημόπουλος Νικόλαος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια  του  την δημοτική σύμβουλο Κόκκορη – Παπαδάκη Ελένη.

Δροσίτης Ιωάννης δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του τη  δημότισσα  Λυδάκη Ολγα. Συντυχάκη Καλλιόπη δημότισσα τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την δημότισσα    Βιδάκη Γαρυφαλιά.

Ανδρεαδάκης Νεκτάριος δημότης τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον  δημότη Χουστουλάκη Νικόλαο.

Σπυριδάκη Μαρία δημότισσα τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της τη δημότισσα  Κωστάκη Χρυσούλα. Καμνάκη Χαρά δημότισσα τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον δημότη Καραπιδάκη Γεώργιο. Φλουρή Όλγα τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Θεοδώρα Κορνηλάκη ως εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Η σύνθεση της ΔΗΚΕΗ

Στο τιμόνι της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου» (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) βρίσκεται η κ. Θεοδώρα Λεμονή, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο (μη εκλεγμένος σύμβουλος)  Γεώργιος Τσαγκαράκης. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου απαρτίζουν οι Αγγελάκης Νικόλαος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον δημοτικό σύμβουλο Αναστασάκη  Ιωάννη. Παπαδάκη – Σκαλίδη Ειρήνη δημοτική σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της την  πρόεδρο της 1ης Δ.Κ. Ιωάννα Ανυφαντάκη. Μεραμβελιωτάκης Νικόλαος δημοτικός σύμβουλος τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τη δημοτική σύμβουλο Σενετάκη Ειρήνη. Στο Διοικητικό Συμβούλιο είχε αποφασιστεί η συμμετοχή του κ. Γιάννη  Καλέμπουμπα  Ιωάννης με αναπληρώτρια του  τη  δημότισσα Μαράκη Διονυσία, ωστόσο μετά την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται η αντικατάσταση του. Επίσης στο  Διοικητικό Συμβούλιο μετέχουν οι  Σταματάκης Εμμανουήλ δημότης τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον δημότη Σηφάκη Γρηγόρη. Μανουρά – Σταυρακάκη Μάρω δημότισσα τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια της τη δημότισσα Κωστάκη Χρυσούλα. Ανδρονά  Μαρίνα δημότισσα τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον δημότη Τσουρή Εμμανουήλ. Τζουλιαδάκη Αικατερίνη ως εκπρόσωπο των  εργαζομένων τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της  τον Διαμαντή Αντώνιο.  Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ  ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα «Σύλλογος Τριτέκνων»   τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Βαρβεράκη Κωνσταντίνο μέλος του ίδιου συλλόγου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει