Η προβολή των ξενοδοχείων με τη βοήθεια της Google

621

Εντωμεταξύ, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε τα 250 άτομα ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου σε συνεργασία με την πρωτοβουλία  “GrowGreek Tourism Online” της Google στο ξενοδοχείο Candia Maris Resort.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη «Ημερίδα Ύπνου» που διοργάνωσε με τη MediaStrom μόλις τον περασμένο μήνα, η Ένωση στο σεμινάριο είχε στόχο την ενημέρωση των ξενοδόχων και των επαγγελματιών του τουρισμού στα Ψηφιακά Εργαλεία.

Σε μια εποχή που η ανάπτυξη του internet άλλαξε δραστικά τον τρόπο που οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν, που οι ταξιδιώτες αναζητούν και κλείνουν τις διακοπές τους online, η ανάγκη για καλύτερη διαδικτυακή παρουσία δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έμαθαν όλες τις νέες τάσεις, πώς να δομήσουν την εταιρική τους ταυτότητα καθώς και συμβουλές για να αυξήσουν την προβολή τους με στόχο την αύξηση των απευθείας πωλήσεων.

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Χαλκιαδάκης παρουσίασε το έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου της θητείας του τονίζοντας ότι είναι μόνο η αρχή μιας νέας εποχής.

Μια νέα εποχή ανασυγκρότησης, δημιουργίας και εξέλιξης με νέες δράσεις, νέες πρωτοβουλίες και νέες συνεργασίες, διατηρώντας φυσικά το στόχο της Ένωσης που δεν είναι άλλος από τη διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της. Με αυτές τις αρχές ως πυξίδα ανακοίνωσε τη νέα πολιτική συνδρομής των μελών.  Η νέα συνδρομή ορίζεται στο συμβολικό ποσό του ενός ευρώ ανά δωμάτιο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει