Επίθεση Μαρκογιαννάκη στην Περιφέρεια για τη δακοκτονία

205

Επίθεση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Μανώλη Χνάρη, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη Μπροστά» Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, αναφορικά με την επιστολή του που αποκάλυψε η “Π” προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία και ζητά, το πρόγραμμα δακοκτονίας να εκτελείται εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Κρήτης.

«Σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας επιστολή από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Κρήτης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με την οποία η Περιφέρεια Κρήτης διεκδικεί τη διαχείριση του προγράμματος  δακοκτονίας.

Ζητά δηλαδή μια αρμοδιότητα που έχει και εκτελεί ήδη τα τελευταία χρόνια!» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Μαρκογιαννάκης και προσθέτει:

«Η αποποίηση ευθυνών και να πετάμε το μπαλάκι στον Υπουργό σε μια χρονική περίοδο που αναμένεται η παρουσία του στην Κρήτη πόσω δε μάλλον όταν ζητάμε την παρέμβαση του για αποζημίωση, αποτελεί επικίνδυνη και ανεύθυνη στρατηγική.

Στόχος και προτεραιότητα για όλους θα πρέπει να είναι η λύση του προβλήματος για τα επόμενα έτη καθώς και η συστράτευση δυνάμεων για την διεκδίκηση αποζημιώσεων».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει