Στην Αγροδιατροφική ο Τζεδάκης

231

Νέος Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης εξελέγη ομόφωνα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου Σταύρος Τζεδάκης.

Η εκλογή του Σταύρου Τζεδάκη, έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Ο νέος Πρόεδρος Σταύρος Τζεδάκης δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους συναδέλφους του, καθώς και τη στήριξη τους για τη συνέχιση του έργου που έχει αναλάβει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη για την προώθηση των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα της Κρήτης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Τάσο Κουρουπάκη-νυν Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης- για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε την περίοδο της θητείας του στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη.

«Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης αποτελεί πρότυπο για όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Τζεδάκης για να προσθέσει:

«Αυτό είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας, η οποία  έχει γίνει μέχρι σήμερα με την στήριξη, την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Από την αρχή της δημιουργίας της μέχρι και τώρα, όλα τα Διοικητικά Συμβούλια έχουν κάνει σημαντικά βήματα, τόσο στο θέμα της προβολής και προώθησης των σημάτων “Κρήτη”, όσο και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών της Σύμπραξης. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε το σήμα “Κρήτη – Γενέτειρα Αξιών”, να γίνει ακόμη πιο γνωστό και αναγνωρίσιμο και τα προϊόντα μας, να έχουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει