Συνέδριο πληροφορικής

207

To 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής Περιφερειών Ελλάδας πραγματοποιείται από αύριο έως και τις 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Galaxy από την Περιφέρεια Κρήτης και τη Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, η οποία φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στον δημόσιο τομέα και για ένα τριήμερο θα καταστήσει την Κρήτη επίκεντρο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με σκοπό να αναζητήσει τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού και όλων των εξελίξεων στον τομέα της Πληροφορικής.

Εκτός από τα στελέχη και τους θεματικούς αιρετούς της Περιφέρειας Κρήτης, διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της πληροφορικής, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των εταιρειών πληροφορικής, πλαισιώνουν με τις εισηγήσεις τους το Συνέδριο.

Οι συζητήσεις και οι εισηγήσεις θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις σε ζητήματα όπως: οι αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία στον κόσμο της ψηφιακής εποχής, ο ρόλος του ανθρώπινου παράγοντα, των επιστημόνων της πληροφορικής και των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και η αύξηση της αποτελεσματικότητας προς τους πολίτες καθώς και η επένδυση στον τομέα της πληροφορικής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει