ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

124

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Φτάσαμε αισίως στην Τετάρτη και μια ανάσα πριν από το τέλος του Νοεμβρίου. Σήμερα δεν έχουμε μεγάλες γιορτές, αλλά τις επόμενες μέρες θα χορτάσουμε (και γλυκά!)

ΗΡΘΕ, φεύγει και… δεν έκανε τίποτα ο Γηρυόνης. Μια κακοκαιρία που πέρασε έτσι από την Κρήτη (προς το παρόν…) και τελικά άφησε…4 νεκρούς!

ΕΝΑΣ χαμός έγινε στην Αττική, πνίγηκαν στην Κινέτα. Και οι γαλάζιοι θυμήθηκαν την κλιματική αλλαγή όχι τον Πατούλη! Να τα λέμε όλα…

ΙΣΧΥΡΗ σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αλβανία στις 4:54 τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο σεισμός άφησε πίσω νεκρούς, έκανε πολλές ζημιές κι έγινε αισθητός σε μεγάλος μέρος, της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Αλλά ευτυχώς λέει ο Λέκκας να μην ανησυχούμε.

ΕΧΟΥΜΕ, λοιπόν, το νέο Σύνταγμα. Για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ψήφο των αποδήμων και άλλα ζητηματάκια που ρυθμίζει.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Πάνω από 300.000 Έλληνες που εγκατέλειψαν την πατρίδα τα χρόνια της κρίσης, αναζητώντας εργασία στο εξωτερικό. Και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα στήριξαν την πρόταση της Κυβέρνησης για τη διευκόλυνση της ψήφου τους, εκτός από τον… Ποιον άραγε;

ΤΙ ΝΑ πεις τώρα; Ότι ο άλλος κάπνιζε μέσα στην εκκλησία; Ότι ο οδηγός του ΚΤΕΛ κάπνιζε σε όλη τη διαδρομή; Και μετά μου λες να μην πάρεις τηλέφωνο…Όπως λέει κι ένας φίλος «δεν υπάρχει σωσμός»!

ΣΤΑ 80 του διορίστηκε διοικητής νοσοκομείου. Για να προσφέρει υπηρεσίες, να κάνει πιο σύγχρονο το ίδρυμα. Θα βοηθήσει και τεχνολογικά!

Ο ΓΕΡΑΚΟΣ σας έφταιξε τώρα; Γιατί; Έχετε καταλάβει τι δουλειά έχει ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την ιατρική ούτε με το management σε θέση διοικητή νοσοκομείου;

ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ο Λευτέρης Κουσούλης: Από λάθος σε λάθος κ. Μητσοτάκη. Μάλλον δεν αντιληφθήκατε σωστά τους λόγους της εκλογικής νίκης σας. Μην ξεχνάτε. Δεν παρέχουν ασφάλεια οι εκλογικοί αριθμοί από τη βουβή εργασία της φθοράς.

ΚΙ ΟΛΑ αυτά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα; Κι όμως το θέμα είναι αλλού: Ο μέσος 15χρονος Έλληνας μαθητής έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες του μέσου 12χρονου μαθητή από τη Σιγκαπούρη σύμφωνα με έρευνες που έγιναν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει