Εγκατάλειψη τραυματία από ασυνείδητο οδηγό

217

Η ασυνειδησία χτυπάει “κόκκινο” στο Ηράκλειο, ό-πως προκύπτει από το νέο περιστατικό εγκατάλειψης τραυματία, το οποίο απασχολεί  τις διωκτικές αρχές.

Το νέο τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οδό Ηρακλή στον Μασταμπά, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου χτύπησε και εγκατέλειψε τον οδηγό μιας μηχανής.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο θόρυβος από τη σύγκρουση ήταν τόσο δυνατός που πετάχτηκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

τροχαίο με εγκατάλειψη μοτοσικλετιστή Εκτός όμως από τον θόρυβο της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, δυνατός ήταν και ο θόρυβος που ακούστηκε από το μαρσάρισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσε το άτομο που εγκατέλειψε τον 53χρονο τραυματία.

Ευτυχώς, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αυτοπτών μαρτύρων, έφθασε σε σύντομο χρονικό διάστημα ασθενοφόρο, το οποίο και παρέλαβε τον τραυματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σωτήριο ήταν γεγονός ότι φορούσε κράνος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και περαστικών που ήταν μπροστά τη στιγμή του ατυχήματος, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε στον δρόμο τον μοτοσικλετιστή και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Στο ατύχημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενεπλάκη ένα μικρό αυτοκίνητο ανοιχτού χρώματος, πιθανότατα κίτρινου ή λευκού, το οποίο ήταν “φτιαγμένο” με διάφορα επιπλέον εξαρτήματα.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει