Η κηδεία του… πλανήτη

349
Η ομάδα του Fridays For Future του Ηρακλείου, με υποστήριξη της Greenpeace, πήρε την πρωτοβουλία να κηδεύσει συμβολικά τον πλανήτη γη.
Η… κηδεία του πλανήτη μας θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στα Λιοντάρια

«Εσύ θα ενδιαφερθείς να έρθεις στη κηδεία του πλανήτη ή θα αδιαφορήσεις για ακόμη μια φορά;», με αυτά τα λόγια, φορείς απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το «παρών» στην… κηδεία της Γης.

Με αφορμή τις εμφανείς επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τις παγκόσμιες διαδηλώσεις, διοργανώνονται την ερχόμενη Παρασκευή 29 Νοέμβρη όχι μόνο πανελλαδικές, αλλά και παγκόσμιες πορείες, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την προβολή της σκληρής αλήθειας.

Η ομάδα του Fridays For Future του Ηρακλείου, με υποστήριξη της Greenpeace, πήρε την πρωτοβουλία να κηδεύσει συμβολικά τον πλανήτη γη. «Ο πλανήτης μας ασφυκτιά και μας χρειάζεται.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, λοιπόν, στις 12:30 ελάτε όλοι στην πλατεία των Λιονταριών ντυμένοι στα μαύρα, να θρηνήσουμε, για να δείξουμε στον κόσμο και τις κυβερνήσεις τι θα συμβεί αν δεν δράσουμε άμεσα. Χρειαζόμαστε κάθε δυνατή υποστήριξη», τονίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει