Ανοιχτή εκδήλωση του MIT Enterprise Forum Greece

1,640

Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του “MITEF Greece Startup Competition 2020” θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Λιάνης» του ΙΤΕ, στο Ηράκλειο.

Την εκδήλωση οργανώνουν το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το “MITEF Greece Startup Competition 2020”.

Το MITEF Greece στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι ομάδες που θα βραβευθούν θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum.

Ο διαγωνισμός ακολουθεί τα πρότυπα αντίστοιχων διαγωνισμών που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του διαγωνισμού του 2019, συνεχίζεται η συνεργασία με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ως αποκλειστικού χορηγού στην θεματική ενότητα “Energy” track.

Επιπλέον φέτος, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Maritime Innovation Center δημιουργείται για πρώτη φορά μία νέα θεματική ενότητα  το “Maritime ” track.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από εκπρόσωπο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, εκπρόσωπο του Athens Maritime Innovation Center,  τον κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, πρόεδρο του MIT Enterprise Forum Greece, που θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης, τον κ. Αρτέμη Σαϊτάκη, διευθυντή του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης και τη Δρ. Μαρία Μακριδάκη, σύμβουλο Μεταφοράς Τεχνολογίας, Δίκτυο ΠΡΑΞΗ του ΙΤΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

  • MITEF Greece Startup Competition 2020, General Track
  • MITEF Greece Startup Competition 2020, Energy
  • MITEF Greece Startup Competition 2020, Maritime

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο link : https://www.eventora.com /el/Events/mitefgreece-startup-competition-heraklion.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ, Νικολάου Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών, 70013, Ηράκλειο Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί κανείςμε τη κα Γεωργία Κριτσωτάκη, τηλ: 216 900 2981 (MITEF Greece).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει