3 παραστάσεις στο Θέατρο Κάτω για μικρούς και μεγάλους

170

Με 3 παραστάσεις  αποχαιρετά το φθινόπωρο  το  Θέατρο Κάτω, Θεοτοκοπούλου 28.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις  9 το βράδυ, θα δοθεί η τελευταία παράσταση  του έργου  «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου», σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη και ερμηνεία Νικολέτα Δάφνου .

Τη φετινή θεατρική σεζόν,   ξεπήδησε από την κοιλιά του Θεάτρου Κάτω ο «ΝιΠι, ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου και το νερό της ζωής» σε σκηνοθεσία του Πάνου Ιωαννίδη.

Μια παιδική παράσταση που έχει κατακτήσει και το ενήλικο κοινό με την ευρηματική της σκηνοθεσία, τα υπέροχα σκηνικά και τις ερμηνείες των συντελεστών της, Ελευθερία Σινατσάκη, Καλιάννα Γιγουρτσή, Κλαίρη Δουκουμετζάκη  Φίλιππος Μωραΐτης, Δημήτρης Γαλανάκης και Νίκος Αξιώτης!

Συνεχίζεται κάθε Κυριακή, στις 11:30, στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Κάτω και κατόπιν συνεννοήσεως στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης για σχολικές ομάδες, ένας πειρατής του Αιγαίου του συγγραφέα Γιώργου Χατζόπουλου και η περίεργη παρέα του περιδιαβαίνουν στη θάλασσα και στην ιστορία του τόπου, με παντιέρα του ένα κομμάτι πανί που καταφέρνει να μεταμορφώνεται σε ό,τι μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους!

Τον Νοέμβρη έκανε πρεμιέρα και το «Μικρό Πόνι» του Πάκο Μπεθέρα σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη, το οποίο και παρουσιάζει κάθε Σάββατο στις 21:00. Ερμηνεύουν με γλυκύτητα η Ελένη Στρατάκη και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ένα ζευγάρι αναμετριέται με το δύσκολο σχολικό παρόν του παιδιού τους και αποφασίζει γι’ αυτό εν αγνοία του. Το έργο φέρνει στο επίκεντρο το πάντα επίκαιρο θέμα του σχολικού εκφοβισμού, αλλά και της αποδοχής της διαφορετικότητας σε μία κοινωνία που βρίσκεται εν κινήσει.

Σε λίγες μέρες ακολουθούν οι πρεμιέρες δύο ακόμα παραστάσεων. «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου, σε μια ανατρεπτική θεατρική απόδοση, και η κωμωδία, όπως εκείνες των παλιών καλών εποχών, «Το Καμ Μπακ» του Βασίλη Κατσικονούρη. Μείνετε συντονισμένοι!

Τηλέφωνο κρατήσεων και περισσότερες πληροφορίες: 2810-343483 ή διαδικτυακά στη σελίδα του Θεάτρου Κάτω στο Facebook!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει