Στις 30 Νοεμβρίου η φωταγώγηση του “Χριστουγεννιάτικου Κάστρου”

394

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση  βρίσκεται το  μικρό, φωτεινό και πολύχρωμο  χριστουγεννιάτικο  χωριό  στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου.

Το στήσιμο του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου 2019» στην πλατεία Ελευθερίας προχωρά με γοργούς ρυθμούς, από τους ανθρώπους  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου (ΔΗ.ΚΕ.Η.).

Εξάλλου την ερχόμενη Παρασκευή 22  Νοεμβρίου θα γίνει η κλήρωση, προκειμένου να τοποθετηθούν στους οικίσκους της χριστουγεννιάτικης αγοράς  όσοι κληρώθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτή.

Η φωταγώγηση του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου 2019» ( https://www.xristougenniatikokastro.gr/) θα γίνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και αναμένεται να είναι εντυπωσιακή! Φως και χρώμα θα πλημμυρίσουν το Ηράκλειο και θα «κερδίσουν» την καρδιά μικρών και μεγάλων με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εορταστικών εκδηλώσεων.

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου του 2020. Παράλληλα, η χριστουγεννιάτικη αγορά θα ξεκινήσει την λειτουργία της την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και η λειτουργία της δεν θα ξεπεράσει τις 20 ημέρες.

Το ωράριο λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» και των γιορτινών καταστημάτων του θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro

youtube: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ

https://www.xristougenniatikokastro.gr/

e-mails: [email protected]

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει