ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ: “Ν’ ανακτήσουμε όσα χάθηκαν”

433

Οι εξελίξεις στον τουρισμό μετά την κατάρρευση της Thomas Cook (“πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να ανακτήσουμε αυτά που χάθηκαν”, τόνισαν) αλλά και οι εντυπώσεις από την έκθεση του Λονδίνου  ήταν μεταξύ των βασικών θεμάτων που συζητήθηκαν στη μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στο Galaxy.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Στην ολομέλεια ο κ. Στεφανάκης Δημήτρης και η κα Νάσια Αλεφαντινού από την εταιρεία «Pylis» παρουσίασαν το πρωτοποριακό τους πρόγραμμα για την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την ασφάλεια των κολυμβητικών δεξαμενών “e-lifeguard” στα ξενοδοχεία.

Έπειτα οι κ. Μακρόπουλος Νίκος και Αθανασόπουλος Δημήτρης από την Ergosystems & So. Wom Digital Marketig  αναφέρθηκαν στους τρόπους  καλύτερης προώθησης των ξενοδοχειακών μονάδων στα social media.

Ο κ. Βλατάκης Μιχαλης, πρόεδρος του Συνδέσμου των Τουριστικών Πρακτόρων, στη συνέχεια ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις μετά και την κατάρρευση του Thomas Cook και έκανε μια αναφορά στην ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Δημήτρης Διβόλης ενημέρωσε για τις εντυπώσεις που εισέπραξε από την έκθεση του Λονδίνου WTM (World Travel Market).

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πληροφόρησε τα μέλη για τη συνάντηση που πραγμάτωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου  με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου  και τις αποφάσεις που πάρθηκαν από κοινού για την προάσπιση των μελλοντικών πληρωμών από τα τουριστικά γραφεία και τους ξένους tour operators, καθώς και για τη συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, του 9ου Forum Κρητικών Προϊόντων με στόχο τη σύζευξη πρωτογενούς και τριτογενούς τομέα, τον ερχόμενο Μάρτιο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει