Στο μυαλό μόνο ο Ρεθυμνιακός

ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ Α’ ΓΥΡΟΥ Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ

104

Ο Γιούχτας έκανε το καθήκον του στο κύπελλο περνώντας στην επόμενη φάση δείχνοντας σοβαρότητα κόντρα στην Δόξα Ηρακλείου και πλέον στην σκέψη του έχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό με το οποίο ολοκληρώνεται ο α’ γύρος του πρωταθλήματος.

Ο Μηνάς Πίτσος είναι ικανοποιημένος  από τους παίκτες του  και αυτό που θέλει είναι να συγκεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι  για να φύγουν από την Σοχώρα με το θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά, υπάρχει η επιστροφή του  Φραγκουλάκη (δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας με Πανακρωτηριακό) αλλά παραμένει εκτός πλάνων ο τραυματίας Σταθόγλου. Όσον αφορά τον Μπάιριτς, στον Γιούχτα περιμένουν την ανακοίνωση της ποινής από την ΕΠΟ για να γνωρίζουν αν θα είναι διαθέσιμος.

Για το παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό ο Μηνάς Πίτσος επεσήμανε: «Ακολουθεί για εμάς ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αξιοποιήσουμε τις αρκετές ευκαιρίες που δημιουργούμε σε κάθε παιχνίδι, θα φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο οτι θα υπάρχουν απουσίες και η ομάδα δεν θα πάει στο Ρέθυμνο με πλήρες ρόστερ. Έδειξαν πάντως και τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου παρότι είχε προηγηθεί ένα δύσκολο παιχνίδι που παίξαμε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο, ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.

Πρέπει να την κρατήσουμε αυτή την κατάσταση και να πάμε συγκεντρωμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ρεθυμνιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενισχύθηκε σημαντικά και δεν έχει καμία σχέση με το φιλικό που παίξαμε το καλοκαίρι».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει