Για την τιμή των όπλων στο Ερεβάν

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ EURO 2020

113

Προτελευταία στροφή σήμερα για την προκριματική φάση του Euro 2020 και η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στο Ερεβάν με την αντίστοιχη της Αρμενίας  στις 19:00.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εκτός του Ζέκα που έμεινε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Μάλιστα στην Εθνική κλήθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός μέσος της Πάντερμπορν Σεμπάστιαν Βασιλειάδης και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού κόντρα στην Αρμενία.

Αναλυτικά, την «γαλανόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης και Μασούρας.

Σήμερα θα παίξουν ακόμα Φινλανδία-Λιχτενστάιν και Βοσνία-Ιταλία.

Στον όμιλο η Ιταλία προηγείται και έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο με 24  βαθμούς, ακολουθεί η Φινλανδία με 15, η Αρμενία και η  Βοσνία με 10, η Ελλάδα 8 και το Λιχτενστάιν με 2.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει