ΡΟΔΑΥΓΗ: Εκδήλωση για τα δικαιώματα των παιδιών

89

Για ένα ακόμα δημιουργικό ταξίδι, σαλπάρουν με το διάφανο καράβι τους, ένα ξωτικό της ειρήνης,  οι βιβλιοταξιδευτές και η Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, συγγραφέας εικαστικός, εθελόντρια εκπαιδεύτρια, του συλλόγου ΑμεΝυ η Ροδαυγή, σήμερα Πέμπτη 14 του Νοέμβρη 2019, στις  6.00, μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

“Γιορτάζουμε” -τονίζουν οι διοργανωτές- “τα δικαιώματα των παιδιών και αφιερώνουμε στα παιδιά όλου του κόσμου.

Η αγάπη μας για τα βιβλία, τη λογοτεχνία, την τέχνη και τον συνάνθρωπο, ήταν και είναι οι αφορμές, τα εφόδια και οι πραμάτειες για τα βιβλιοταξίδια μας στον κόσμο της λογοτεχνίας, της τέχνης και της αγάπης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους, η κάθε παρουσία και συμμετοχή, είναι και μια αχτίδα που φωτίζει τον ήλιο της προσπάθειάς μας, το αντίτιμο της πρόσκλησης είναι η αγάπη της καρδιάς”.  Στην εκδήλωση θα γίνει αφήγηση του παραμυθιού “Το ξωτικό της ειρήνης”, θα προβληθεί videoart, η παγκόσμια σύμβαση δικαιωμάτων των παιδιών και θα γίνει λογοτεχνική και εικαστική δράση.

Η προσπάθεια αυτή είναι εθελοντική και δωρεάν, δεν χρηματοδοτείται οικονομικά απο κανέναν κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ή φυσικό πρόσωπο.

Η κ. Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη απευθύνει ένα  μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Αντωνάκη, καλλιτεχνικό διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου και τους συνεργάτες του για την ευγενική, όπως πάντα, δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του Πολύκεντρου Νεολαίας”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει