Το Ετήσιο Συνέδριο Προσκόπων

239

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο Προσκόπων Περιφέρειας Ανατολικής Κρήτης το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Νοεμβρίου, το οποίο και φιλοξενήθηκε στο IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL HOTEL.

Ο προσδιορισμός των στόχων καθώς και ο προγραμματισμός της νέας προσκοπικής χρονιάς 2020, αποτέλεσε το κυρίως θέμα απασχολήσεως σε συνδυασμό με τον Απολογισμό των Κλιμακίων, της Περιφερειακής Εφορείας, σύσσωμων των Συστημάτων, όπως και της Ε.Π.Π. Ηρακλείου (Ένωση Παλαιών Προσκόπων).

Η έμπρακτη κι ενεργή συμμετοχή στο Συνέδριο αποτελούταν πέραν από τους 60 Βαθμοφόρους της Περιφέρειάς μας και από τα μέλη Προσκοπικού Δικτύου, μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου, τον Γενικό Έφορο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Χριστόφορο Μητρομάρα και τον αντιπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ./Γ.Ε. κ. Εμμανουήλ Απλαδενάκη.

Στο Συνέδριο έδωσαν το «παρών» και τιμήθηκαν με το μετάλλιο «Φίλων του Προσκοπισμού» του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για την ενεργή και έμπρακτη προσφορά τους στους προσκόπους Ανατολικής Κρήτης οι:  κ. Γιάννης Αναστασάκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρασίνου και Καθημερινότητας Ηρακλείου, ο κ. Νίκος Γιαλιτάκης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου και την κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, ιδιοκτήτρια του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει