Στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου η Περιφέρεια Κρήτης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2020

121

Στη Διεθνή Έκθεση Ergo Marathon Expo, που γίνεται στο κλειστό του Φαλήρου, συμμετέχει και φέτος η Περιφέρεια Κρήτης, με 24 δρομικές διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο νησί, το 2020.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό και συνοδεύει με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί αύριο.

Η προσέλευση στην έκθεση ξεπερνά μέχρι τώρα τους 75.000 επισκέπτες, με την Περιφέρεια Κρήτης να ανταποκρίνεται για άλλη μια χρονιά στο στοίχημα που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας κοντά όλους τους φορείς αθλητισμού του νησιού και προβάλλοντας την Κρήτη «ως ένα ασφαλή και ποιοτικό αθλητικό προορισμό», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης που είναι επικεφαλής της Περιφέρεια στη διοργάνωση.

«Είμαστε εδώ με όλους τους διοργανωτές αγώνων που στηρίζουμε στο νησί μας, με τους εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης από 104 χώρες και προωθούμε στην πράξη τη συνεργασία και την περαιτέρω ανάπτυξη των διοργανώσεων μας», τόνισε ο κ. Συριγωνάκης.

Να σημειωθεί πως το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής του Μαραθωνίου της Αθήνας Ευάγγελος Παπαποστόλου, η Κρητικιά πρωταθλήτρια Μαρία Μπελιμπασάκη και οι Κενυάτες Μουτέτι, Κιλίμο που αποτελούν τους σημαντικότερους δρομείς του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει