Επί παντός… αθλητικού

90

Έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων του                             μετά από πολλά χρόνια

Ό,τι κι αν γίνει σήμερα ένα είναι γεγονός: ο ΟΦΗ έχει κερδίσει μετά από πολλά χρόνια την εκτίμηση και τον σεβασμό των αντιπάλων του. Πρώτα ο Ολυμπιακός και τώρα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με πολύ μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα   και ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με μια ομάδα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Παίζει μόνο για τον εαυτό του και παίζει και καλό ποδόσφαιρο χωρίς να ασχολείται με οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του…

Ν.Μ.

Πήρε το βραβείο…

Ο Σεμέντο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής για την Nova.

Ο παίκτης του ΟΦΗ βγήκε πρώτος με μεγάλη διαφορά και αυτό είναι το δεύτερο βραβείο που κερδίζει τη φετινή σεζόν.

Τα βραβεία μοιράστηκαν αφού το καλύτερο γκολ στον διαγωνισμό της  Σούπερ Λιγκ αναδείχθηκε του Τασουλή του Αστέρα Τρίπολης…

Ν.Μ.

 

 

Το νέο ιατρικό τιμ

ο ιατρός Γιώργος Κουβίδης

Μετά τις αλλαγές που έγιναν τελευταία και την αποχώρηση εδώ και καιρό του Γιώργου Στεφανουδάκη μετά από πολλά χρόνια,  η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  ανακοίνωσε χθες το νέο ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Επικεφαλής είναι ο ιατρός Γιώργος Κουβίδης μαζί με  τον ορθοπεδικό  Νίκο Δεσποτάκη και την ακτινολόγο Έλενα Δρακωνάκη.

Τρεις άρτια καταρτισμένοι επιστήμονες που έχουν σημαντική εμπειρία στο αντικείμενό τους και μπορούν να αποτελέσουν συνέχεια του ήδη επιτυχημένου προηγούμενου επιτελείου…

Ν.Μ.

Τα σωματεία του στίβου και του τένις που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ, συνάντησε η νέα διοικούσα επιτροπή.

«Πρώτα τα μικρά έργα»

Τα σωματεία του στίβου και του τένις που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ, συνάντησε η νέα διοικούσα επιτροπή.

Συζητήθηκαν θέματα της καθημερινότητας, ασφάλειας, λειτουργίας με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης.

«Από αύριο ξεκινάμε με τα έργα τα μικρά, αυτά που θα δώσουν μία διαφορετική λειτουργία στο στάδιο Ελευθερίας, κοιτώντας πάντα μπροστά στα μεγάλα έργα που θα κάνουν τις εγκαταστάσεις μας, όπως αρμόζουν στην πόλη μας», το μήνυμα που μετέφερε στους παράγοντες το Δ.Σ. του ΕΑΚΗ.

Μ.Β.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ που επισκέφθηκε τη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου

Στη Στέγη Ανηλίκων ο ΟΦΗ

Μια ακόμα ενέργεια κοινωνικού χαρακτήρα, από το δραστήριο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ που επισκέφθηκε τη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου «Φανουράκειο Ίδρυμα» και μοίρασε δώρα και εισιτήρια διαρκείας στα παιδιά, ηλικίας 8 έως 18 ετών.

Στην επίσκεψη που έγινε εκτός εορταστικής περιόδου, γεγονός που της δίνει μεγαλύτερη αξία, παραβρέθηκαν ο προπονητής Βασίλης Ράλλης, οι αθλητές Νίκος Μποχωρίδης, Γιάννης Λιανός, Δημήτρης Καραδολάμης, Γιώργος Τασιούδης, Πέτρος Καραθωμάς ενώ την επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι Ηρακλής Σφακιανάκης και Συμεών Καμπάκας.

Τα παιδιά δέχθηκαν με μεγάλη χαρά τα δώρα, έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με τους παίκτες και έδωσαν ραντεβού στα «Δύο Αοράκια», ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας.

Μ.Β.

οι προπονητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης και Ανέστης Γιαννακόπουλος

«Μοντελάκια» οι προπονητές

Τα… καλά τους έβαλαν οι προπονητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης και Ανέστης Γιαννακόπουλος, στην πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Tα κουστούμια του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ήταν μια προσφορά του παλιού παράγοντα της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννη Σφακιανάκη και του καταστήματος You and You.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους τον κ. Σφακιανάκη, για την προσφορά του και τη διαχρονική αγάπη του στον σύλλογο.

Μ.Β.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει