ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

226

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά στους Νεκτάριους και Νεκταρίες. Χρόνια πολλά στους Μηνάδες που γιορτάζουν τη Δευτέρα, χρόνια πολλά στο Ηράκλειο, για τον πολιούχο θαυματουργό του!

ΜΑ ΤΙ ήταν κι αυτή έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού; Κι έκαναν, λέει, έρευνα και στις τσάντες των τραπεζιτών; Μας δουλεύουν εκεί στην κυβέρνηση;

ΚΑΙ από την άλλη έχεις και την αντιπολίτευση να λέει τα δικά της. Ο λαός τραγουδά πάντως… ΣΥΡΙΖΑ είσαι μοναδικός, ΣΥΡΙΖΑ είσαι ο ένας, έφοδο  στις τράπεζες δεν έκανε κανένας!

ΣΕ ΛΙΓΟ θα βάλουν οι τράπεζες τιμοκατάλογο και για όταν απευθύνεσαι στους υπαλλήλλους. Όταν μιλάς στον διευθυντή, θα σου παίρνουν το πορτοφόλι.

ΠΩΣ το είπε ο Καραμανλής για τον ΒΟΑΚ; Ότι οι προηγούμενοι έκαναν… γονατογράφημα! Μια μολυβιά στον χάρτη της Κρήτης!

ΩΡΑΙΑ υπουργέ! Αλλά εσείς τι θα κάνετε; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

ΒΡΕ ΤΙ γίνεται στη Νοβάρτις! Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, έστειλε αμελλητί την κατάθεση του Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτήν κατονομάζεται πολιτικό πρόσωπο που φέρεται να έχει εμπλοκή στην έρευνα για τη φαρμακευτική, την περίοδο που ο φάκελος βρισκόταν στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

ΤΕΛΙΚΑ θα δείτε ότι η υπόθεση θα κλείσει κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κι εκείνοι που πραγματικά τα έπαιρναν θα βγουν λάδι.

ΝΑ ΠΑΛΙ ο Τσοβόλας. Αυτή τη φορά στο πλευρό του Παπαγγελόπουλου. Και δεν τον άφησαν καν να κάνει δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής.

ΠΑΝΤΩΣ ως δικηγόρος του πρώην υπουργού    ζήτησε την εξαίρεση από την Προανακριτική των Πλεύρη, Κεγκέρογλου και Κυρανάκη για λόγους που αντιβαίνουν στην αρχή της αμεροληψίας.

ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ο Φαήλος! Η θεσμική απάντηση της κυβέρνησης στην πλημμυρίδα λαθρομεταναστών είναι η κατάργηση του αδικήματος της παράνομης εισόδου στην χώρα! Αυτό πλέον συνιστά δόλο. Πώς το λέγανε; “Ψηφίστε ΝΔ να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ”; Ε, δεν έφυγε. Είναι εδώ, φοράει μπλε και σας δουλεύει.

Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ δεν μπορεί να χωνέψει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κανονικότητα… που λέει και μια ψυχή!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει