ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ: «Στις προσωπικές μονομαχίες θα κριθεί το ντέρμπι»

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΝΟΨΕΙ ΠΟΑ

97

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ηροδότου για το μεγάλο ντέρμπι  με τον ΠΟΑ την Κυριακή  στο Ατσαλένιο για την 8η αγωνιστική του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Από τον αγώνα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κίσσας και Καργιωτάκης.

Ο εκ των αρχηγών του Ηροδότου, Κώστας Μπαλάφας, μίλησε στο irodotosfc για το ντέρμπι αλλά  και την έως τώρα πορεία της ομάδας.

Αναφερόμενος στο ντέρμπι δήλωσε:

“Είναι ένα ματς με έντονο τοπικό χαρακτήρα. Παίζουν δύο ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου.

Ο αγώνας θα κριθεί στην δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες, όπως και κάθε τοπικό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και θα πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο κόσμος για μας είναι ο 12ος παίκτης και φαίνεται σε κάθε ματς. Τον περιμένουμε και στο Ατσαλένιο.

Σύσκεψη για το στέγαστρο

Η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου απέστειλε  κάλεσμα προς όλους τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης, τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Αλικαρνασσού, τους βουλευτές του νομού, την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου και τον πρόεδρο του συλλόγου Φίλων Ηροδότου και συγκαλεί σύσκεψη τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου (5.30μμ) στα γραφεία του, με μοναδικό θέμα την εξέταση των λόγων καθυστέρησης τοποθέτησης του μεταλλικού στεγάστρου στην κεντρική εξέδρα του γηπέδου, καθώς και την αποκατάσταση των φθορών στην παλιά νότια εξέδρα και την αναζήτηση -δρομολόγηση λύσεων βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Προσοχή ζητά ο Ηρόδοτος

Εξάλλου με ανακοίνωση της η διοίκηση  εφιστά την προσοχή το κόσμου διότι όπως αναφέρει:

«Από καταγγελίες που περιήλθαν στη Διοίκηση Ηροδότου, υπάρχουν άτομα ή άτομο μη εξουσιοδοτημένα, που ισχυριζόμενοι ότι ενεργούν για λογαριασμό του συλλόγου, διαπραγματεύονται με επιχειρηματίες, τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο γήπεδο ή παροχή χορηγιών στην ομάδα και άλλες έκνομες ενέργειες, με οικονομικά ανταλλάγματα.

Στον βαθμό που οι καταγγελίες είναι ακριβείς, παρακαλούμε τους επιχειρηματίες ή φορείς που δέχθηκαν τέτοιου είδους ενόχληση από άτομα μη εξουσιοδοτημένα, να έλθουν σε επαφή με την Διοίκηση στο τηλ.6974771729 ή να προσέλθουν στα γραφεία του Ηροδότου”.

Επίσης παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την καταγγελία αυτή ας επικοινωνήσει με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ας προστατεύσουμε το σωματείο μας, αλλά και τους καλοπροαίρετους φίλους και φιλάθλους μας από τυχόν τέτοιου είδους συμπεριφορές».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει