ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

109

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά  στον Μιχάλη, τον Άγγελο, την Αγγέλα, το Γαβριήλ και τη Γαβριέλα.

ΜΠΗΚΑΜΕ στον αστερισμό των χειμωνιάτικων γιορτών και ο νοτιάς λυσσομανά και μας βγάζει όλα τα ρούχα και μένουμε με τα φανελάκια και τα κοντομάνικα!

Ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ σταθμός ενέργειας διχάζει την Κρήτη. Το Ρέθυμνο λέει το «ναι» και η Σητεία «όχι» τάξε πως δα μοιράσομε στ’ Αγάκου το Μετόχι…

ΟΙ ΣΗΤΕΙΑΚΟΙ σκέφτονται να το φτάσουν μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου, όπως λένε, να συνεχίσουν να ζουν στον τελευταίο παράδεισο…

ΕΤΣΙ και επιμείνουν οι εταιρείες και τα υπουργεία που δίνουν τις σχετικές εγκρίσεις, βλέπω να γίνεται της… Κολάσεως!

ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ήδη γίνεται με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας ν’ αναστείλει τη λειτουργία έξι νέων τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ, που επρόκειτο να λειτουργήσουν από το ακαδημαϊκό έτος 2020- 20121.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ είναι ότι στήθηκαν από τον Γαβρόγλου χωρίς κανένα σχεδιασμό και για ψηφοθηρικούς λόγους. Μάλλον η ΝΔ θα έχει υποχρέωση σε άλλες πολιτείες…

ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ και στις συνωμοσίες είμαστε πρώτοι… Μέχρι και την Περιφέρεια εμπλέκουν στις εκλογές της ΠΕΔ. Δεν θέλουν, λέει, την εκλογή συγκεκριμένου εν δυνάμει υποψηφίου, γιατί θ’ αποκτήσει έρεισμα στους δημάρχους και τις τοπικές κοινωνίες της Κρήτης και αργότερα μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη. Ήμαρτον, Θεέ μου.

ΠΡΩΤΗ και πανηγυρική συνεδρίαση χθες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»  για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την εθνική παλιγγενεσία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ποιότητα και το ύφος των εορτασμών θα εξαρτηθεί αν μετά το πέρας του ξεκινήσει ο αγώνας για να πάρουμε την Πόλη!

Η ΤΡΟΧΑΙΑ καλά το κάνει και προσπαθεί να περιορίσει τα ατυχήματα με εμπλεκόμενους θαμώνες καζανιών, που αυτή την περίοδο είναι στα φόρτε τους.

ΟΡΘΗ και η κίνηση να μοιράσει αλκοολόμετρα στα καζάνια, μόνο που δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Είναι δυνατόν να πάει κάποιος σε καζάνι, να πιει, και να χρειάζεται μέτρηση;

ΚΑΙ ειδικά αν πιεις και πρωτόρακη, δεν υπάρχει άλλη λύση από το να δώσεις τα κλειδιά στον καζανάρη!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει