Το… ατύχημα του εφοπλιστή στην πισίνα και η παραγγελία στο δωμάτιο «30»

ΟΣΚΑΡ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ BODYGUARD ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΑΝΔΡΑ

994

Ο δίμετρος, σωματώδης άνδρας με τη φαλάκρα και το… θεληματικό πηγούνι συστήθηκε στην υπεύθυνη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στο Ηράκλειο ως υπεύθυνος ασφαλείας πασίγνωστου εφοπλιστή, ο οποίος μάλιστα έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού Forbes ως ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο.

Σοβαρός και ευγενικός, ζήτησε τις δύο ακριβότερες συσκευές κινητής τηλεφωνίας του καταστήματος, σε λευκή και μαύρη έκδοση, εξηγώντας ότι ο εφοπλιστής, ο οποίος διέμενε σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, είχε ένα μικρό… ατύχημα το προηγούμενο βράδυ: «Έπεσε στην πισίνα του ξενοδοχείου με τα δύο κινητά του…».

Ο υπεύθυνος ασφάλειας ζήτησε η παράδοση των δύο πανάκριβων κινητών να γίνει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο εφοπλιστής όπου και θα ολοκληρωνόταν η συναλλαγή. Πράγματι δόθηκε σχετική έγκριση για την παράδοση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και η υπεύθυνη ανέθεσε σε άλλον υπάλληλο να μεταβεί στο ξενοδοχείο και να προχωρήσει η παραγγελία.

Το δωμάτιο 30 και ο bodyguard  που έγινε… Λούης

Συναντήθηκαν στο δωμάτιο 30  του ξενοδοχείου. Ο θηριώδης… σωματοφύλακας παρέλαβε τις πολυτελείς συσκευές για να τις δείξει στον εφοπλιστή, ο οποίος αναπαυόταν σε σουίτα του ξενοδοχείου. Θα επέστρεφε στο δωμάτιο 30 με τα χρήματα της πληρωμής. Καθυστερούσε όμως και ο υπάλληλος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τον πήρε τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε. Πήγε στη ρεσεψιόν και τότε διαπίστωσε ότι είχε κάνει check out από το προηγούμενο βράδυ. «Ήταν δύο μέτρα και 150 κιλά. Είχε το προφίλ. Ήταν δουλεμένο το θέμα» είπε στην κατάθεσή του ο υπάλληλος.

Η υπεύθυνη από την πλευρά της ανέφερε ότι ο δήθεν υπεύθυνος της ασφάλειάς τους είχε δώσει και τον ΑΦΜ του εφοπλιστή, τον οποίο αναζήτησαν στο Google.  Όπως προέκυψε,  ο 40χρονος δήθεν bodyguard ουδεμία σχέση είχε με τον εφοπλιστή.

Διαπιστώθηκε μάλιστα ότι είχε εξαπατήσει στο παρελθόν τους υπαλλήλους άλλου καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, παριστάνοντας τον υπεύθυνο ασφαλείας Ελβετού επιχειρηματία.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με τον 40χρονο να καταδικάζεται ερήμην του σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της απάτης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει