Πρωτάθλημα τέλος για τον Γιάννη Ιατρούδη

ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ • ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

120

Σοκ προκάλεσε στον Εργοτέλη ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Ιατρούδη ο οποίος χάνει όλη τη φετινή σεζόν. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής επιβεβαίωσαν δυστυχώς  τους φόβους των ανθρώπων της ομάδας για τον παίκτη που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Στον Εργοτέλη διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή τη σοβαρότητα της κατάστασης, ωστόσο περίμεναν και την επιβεβαίωση από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης και η οποία όντως έδειξε ότι ο νεαρός άσος έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στο γόνατο.

Η ρήξη πρόσθιου χιαστού θα οδηγήσει τον Ιατρούδη άμεσα στο χειρουργείο και αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του αν όλα πάνε καλά υπολογίζεται μετά από έξι μήνες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Ιατρούδης τελειώνει από τον Εργοτέλη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωνόταν στις 16 Φεβρουαρίου και τα πλέι οφ και πλέι άουτ θα διεξάγονταν το διάστημα από 1/3-10-5 2020. Μετά την αναβολή που υπήρξε για 3 εβδομάδες ίσως να υπάρχει διαφοροποίηση αλλά και πάλι ο Ιατρούδης δεν υπολογίζεται, καθώς η επιστροφή αναμένεται τον ερχόμενο Μάιο.

Το σοκ είναι μεγάλο, γιατί ο Εργοτέλης χάνει ουσιαστικά για ολόκληρο το πρωτάθλημα μια υπερπολύτιμη μονάδα, έναν παίκτη-κεφάλαιο στον οποίο πόνταρε πολλά τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Ο Ιατρούδης που είναι και στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων βρισκόταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, και όχι μόνο και στον Εργοτέλη περίμεναν ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα ήταν η καθοριστική στο θέμα της μεταγραφής του, μιας και το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι.

Στην παρούσα φάση, πάντως, το μόνο που σκέφτονται στον Εργοτέλη είναι η υγεία του παίκτη και αυτό που προέχει είναι να μπει σύντομα στο χειρουργείο, ώστε να αρχίσει άμεσα και η αποθεραπεία του.

Όλη η οικογένεια του Εργοτέλη είναι μαζί του και μάλιστα το μήνυμα της ΠΑΕ προς τον παίκτη είναι “Γιάννη όλη η οικογένεια του Εργοτέλη είναι στο πλευρό σου”.

Τη συμπαράσταση και στήριξη στον  παίκτη του Εργοτέλη προσφέρει  και ο ΟΦΗ στο μήνυμα του οποίου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Γιάννη, η οικογένεια του ΟΦΗ σου εύχεται περαστικά και να γυρίσεις ακόμα πιο δυνατός στα γήπεδα!».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει