Στηρίζει την αναβάθμιση του Γηροκομείου

100

 

Την εκπόνηση της μελέτης που απαιτείται για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου που λειτουργεί στο Οροπέδιο Λασιθίου θα στηρίξει η Περιφέρεια Κρήτης.

Αυτό  ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της τοπικής εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμο και τον δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη, ο κ. Αρναουτάκης αποδέχθηκε το σχετικό αίτημα για χρηματοδότηση της σχετικής μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου όπου στεγάζεται το Γηροκομείο Οροπεδίου Λασιθίου καθώς και τοπικές υπηρεσίες. Να σημειωθεί πως η Περιφέρεια καλύπτει ήδη το ενεργειακό κόστος λειτουργίας του ιδρύματος.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου Τίτος Ταμπακάκης και ο περιφερειακός σύμβουλος Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Με πολύτεκνους

Συνάντηση με την διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση ο Σταύρος Αρναουτάκης ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την αποπεράτωση των εργασιών του κτηρίου του συλλόγου στην περιοχή «Κομμένο Μπεντένι».

Ο πρόεδρος Γιώργος Παρασύρης και τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για τη διαχρονική στήριξη επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι στο Ηράκλειο αλλά και ευρύτερα σε όλη την Κρήτη. Στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της διοίκησης Χαράλαμπος Νησωτάκης, Δημήτρης Κονιδάκης, Ελένη Βιδάκη, Γιώργος Ζερβός, Πέρσα Γιαννακάκη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει