Φόβοι για ζημιά σε Ιατρούδη

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

121

Μεγάλη αγωνία αλλά και φόβος για τα χειρότερα υπάρχει  στον Εργοτέλη για τον Ιατρούδη ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 20χρονος επιθετικός υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποία θα βγουν σήμερα, με την αγωνία στις τάξεις του Εργοτέλη να χτυπάει “κόκκινο” και την ανησυχία να είναι έντονη λόγω της υφής του χτυπήματος.

Ο Ιατρούδης τραυματίστηκε όταν σε μια φάση κόλλησε το πόδι του στο χορτάρι και στη συνέχεια δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο. Αμέσως έγινε αλλαγή με τον Ροβίθη αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στον Εργοτέλη δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να υπάρχει πρόβλημα στους χιαστούς, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση ο παίκτης ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μέχρι να  γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης, υπάρχει ο φόβος αλλά και παράλληλα η ελπίδα ότι δεν θα είναι τόσο σοβαρό. Θα ήταν ό,τι χειρότερο για τον παίκτη, το όνομα του οποίου ενδεχομένως να έπαιζε ξανά το καλοκαίρι, δεδομένου ότι τελειώνει το συμβόλαιό του.

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο

Κατά τα άλλα ο Εργοτέλης επέστρεψε χθες το πρωί στη βάση του  μετά από μια εβδομάδα απουσίας για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στον Εργοτέλη υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και για το αποτέλεσμα, αν και από την άλλη δεν λείπουν και τα παράπονα για τη διαιτησία, χωρίς ωστόσο αυτά να εκφράζονται δημόσια.

Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στη φάση της πρώτης ισοφάρισης με το πέναλτι του Παμλίδη, το οποίο στον Εργοτέλη θεωρούν ότι δεν έγινε ποτέ.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν το πρόγραμμά τους με το βλέμμα στο ερχόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου στόχος θα είναι η κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες από το αεροδρόμιο βρέθηκαν στο γήπεδο για προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ. Συγκεκριμένα όσοι έπαιξαν στα Γιάννενα  έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν πρόγραμμα σχετικά υψηλής έντασης αλλά μικρής χρονικής διάρκειας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Σήμερα οι παίκτες του Εργοτέλη  θα έχουν ρεπό. Νέο ραντεβού για προπόνηση έχει δοθεί για το αύριο το πρωί.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει