Και δεύτερη ένοπλη ληστεία σε σούπερ-μάρκετ στο Ηράκλειο

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

533

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ένοπλη ληστεία σε σούπερ-μάρκετ στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, μία ακόμα ένοπλη ληστεία σε σούπερ-μάρκετ, αυτή τη φορά επί της οδού Μάχης Κρήτης, σημειώθηκε χθες νωρίς το βράδυ. Μάλιστα, οι δύο περιπτώσεις παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για τον ίδιο δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ληστής εισήλθε από την κεντρική είσοδο και κατευθύνθηκε απευθείας προς την ταμία που εξυπηρετούσε. Υπό την απειλή όπλου  ζήτησε να ανοίξει το συρτάρι και να του παραδώσει τις εισπράξεις.

Πελάτης ανέφερε στην «Π» ότι ο ένοπλος απαίτησε να του παραδοθούν τα χρήματα και από τα άλλα δύο ταμεία. Στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια, όπως είχε συμβεί και με τον ένοπλο που είχε «χτυπήσει» άλλο σούπερ-μάρκετ πριν μερικά βράδια.

Εκτιμάται ότι ο δράστης περίμενε κάμποση ώρα έξω από το κατάστημα, θέλοντας προφανώς να ελέγξει την κίνηση πριν αποφασίσει να εισέλθει. Και οι πελάτες την στιγμή εκείνη ήταν ελάχιστοι.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να μιλήσουν με την ταμία και την υπεύθυνη και άλλους αυτόπτες μάρτυρες. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί για μία ακόμα φορά στην αναζήτηση υλικού από κάμερες ασφαλείας εντός και κυρίως εκτός καταστήματος, από τους πέριξ δρόμους.

Πάντως, αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, είναι πιθανό να “τριτώσει” το κακό μέσα στις επόμενες ημέρες, με ανάλογο χτύπημα σε σούπερ-μάρκετ των δυτικών προαστίων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει