ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ: Άρχισαν ξανά οι εργασίες για τους κόμβους

130

Άρχισαν ξανά πριν από δύο ημέρες οι εργασίες για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας.

Όπως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, ενώ προχώρησαν οι απαραίτητες εργασίες για την απομάκρυνση στύλων της ΔΕΗ, όπως χρειαζόταν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μποκέας οι εργασίες ξεκίνησαν και πλέον δε διαφαίνεται κανένα εμπόδιο ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τον Μάιο του 2020.

εργασίες για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας

Ο Δήμαρχος βρέθηκε στους κόμβους Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας με τα αρμόδια στελέχη της ΕΥΔΕ του Υπουργείου Υποδομών, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες που ξεκίνησαν ξανά. Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πετούσης.

«Είναι ευτυχές ότι τα έργα ξεκίνησαν ξανά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μποκέας για να προσθέσει:

«Με τον κατάλληλο συντονισμό και με την πίεση που ασκήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς οι δυσκολίες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Συντονίζουμε, παρακολουθούμε και ενισχύουμε με εξωθεσμικές παρεμβάσεις τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον ανάδοχο. Μέλημά μας είναι να διευκολύνουμε και να επιταχύνουμε τις διαδικασίες. Είναι έργο ζωής και είναι ανάγκη να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις. Το χρειάζεται η περιοχή μας, το χρειάζεται το νησί».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει