Ο αποχυμωτής έστυβε… ηρωίνη!

185

Το δέμα που παρέλαβε η 69χρονη θεία από κατάστημα ταχυμεταφορικής εταιρείας δεν περιείχε μόνο αποχυμωτή και ηλεκτρικό σκουπάκι αλλά και… 273 γραμμάρια ηρωίνης.

Την ηλικιωμένη φέρεται να χρησιμοποίησε ο 39χρονος ανιψιός της, γνώριμος της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ο οποίος την έστειλε να παραλάβει το δέμα δύο ημέρες μετά την άφιξή του από Θεσσαλονίκη. Θεία και ανιψιός βρίσκονταν δίπλα-δίπλα χθες έξω από το γραφείο του εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου.

Δεν ήταν όμως μόνοι. Την… παρέα τους συμπλήρωνε και ένας  «βετεράνος» των Αρχών, ο γνωστός πλέον 63χρονος έγκλειστος των φυλακών, ο οποίος φέρεται ως εγκέφαλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, με καθοδήγηση μέσα από τις φυλακές.

Σε βάρος του έχουν γίνει αλλεπάλληλες δικογραφίες από την Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου, έχει καθίσει άλλες τόσες φορές στο εδώλιο, εκκρεμούν σε βάρος του υποθέσεις, όμως εκείνος παραμένει… αγέρωχος και δηλώνει… στοχοποιημένος.

Σε αυτόν οδήγησε για μία ακόμα φορά η έρευνα των Αρχών. Κατά την ΕΛ.ΑΣ. εκείνος ήταν που έδωσε εντολή σε 42χρονο να στείλει από τη Θεσσαλονίκη το δέμα με την ηρωΐνη στο Ηράκλειο για να την παραλάβει ο 39χρονος μέσω της θείας του.

Ο 63χρονος, ο οποίος είναι κρατούμενος των φυλακών Δομοκού, τις ημέρες αυτές βρίσκεται με μεταγωγή στις φυλακές Αλικαρνασσού.

Μάλιστα, έγινε έρευνα στο κελί του, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάτι επιλήψιμο. Ο 63χρονος κρατούμενος, θεία και ανιψιός οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων.  Η θεία πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα ενώ οι άλλοι δύο θα απολογηθούν αύριο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει