ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

132

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημέρα! Και ο μήνας έχει 9! Άμα πληρωνόμασταν κιόλας σήμερα σαν τις παλιές καλές ημέρες για τους δημοσίους υπαλλήλους, τι ωραία που θα ήταν…

ΠΑΝΤΩΣ τη Λότζια η 9η του μηνός δεν τη βρίσκει και στα καλύτερά της.

Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ συνεχίζεται με ανακοινώσεις, καθώς οι πληγές που άνοιξαν πριν την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, προεκλογικά κι μετεκλογικά, δεν λένε να κλείσουν.

ΠΡΩΤΟ θύμα το Πολιτιστικό Κέντρο, που δεν περπατά ελέω ΔΕΠΑΝΑΛ και η δημοτική Αρχή τα ρίχνει στην αντιπολίτευση που δεν ψήφισε για να την τιμωρήσει!

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Κουράκη εγκαλεί από την πλευρά της τη δημοτική Αρχή και προσπαθεί να την επαναφέρει στον… σωστό δρόμο, που περνά, τάχα μου,  από τη συνεργασία τους.

ΚΑΤΙ σαν… “συνεργασία ή τανκς” μού ακούγεται!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η κατάσταση έχει ξεφύγει και κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα μυρίζει μπαρούτι.

ΚΑΙ ΠΩΣ να μην μυρίζει, όταν στο παρά πέντε εκδίδονται ανακοινώσεις, μέρος των οποίων είναι copypaste από σχόλια- ορκισμένα εχθρικών- μέσων, απέναντι στη δημοτική αρχή Λαμπρινού;

Η ΠΟΛΗ έχει τα προβλήματά της και αυτοί το χαβά τους!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ κι εγώ, ο απελπισμένος δημότης, λέω να το ρίξω έξω και να πάω αύριο το βράδυ στην Πάολα, στον χορό των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, στις «Αναδρομές».

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, κάτι παραπάνω θα ξέρει η σχετικά άγνωστη νεαρά αοιδός, Κατερίνα Λιόλιου,  που είπε ότι αν ήταν άνδρας θα παντρευόταν την Πάολα, που έχει και απίστευτο ταλέντο!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας ετοιμάζει τηλεφωνική γραμμή με τριψήφιο νούμερο για τις καταγγελίες παραβίασης του αντικαπνιστικού νόμου. Από το … «φύσα ρούφα τράβα τόνε» στο… ρουφ, ρουφ, ρουφ!

ΩΡΕΣ είναι πάντως να μπλοκάρει τη γραμμή ο Μπογδάνος!

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ με την αριστεία η Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας έστειλε εγκύκλιο στα δημοτικά σχολεία να μην προχωρήσουν σε κληρώσεις για τον ορισμό σημαιοφόρων και παραστατών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ, λέει, νέα διάταξη, που θα προκρίνει για τη σημαία τους μαθητές με τις καλύτερες επιδόσεις. Και άντε να δούμε ποιος θα κρατήσει τώρα τον Φίλη!

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει