Εντυπωσιακό το γήπεδο στο Ρέθυμνο που φιλοξενεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου

1,811

Πόλο έλξης αποτελεί τις τελευταίες μέρες το εντυπωσιακό γήπεδο στην παραλία του Ρεθύμνου, στο οποίο θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου, ολοκληρώνεται στις 20 του μήνα, ενώ το γήπεδο χωρητικότητας 4.000 θέσεων βρίσκεται στην παραλία του Ρεθύμνου και έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

48 χώρες από όλο τον κόσμο θα βρεθούν για εννέα ημέρες στο νησί, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, σε μία διοργάνωση με τεράστια προβολή της πόλης, της Κρήτης και φυσικά της Ελλάδας.

Με ενέργειες της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε η υλοποίηση αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, η οποία μετράει αντίστροφα για την έναρξή της.

Η τελετή έναρξης της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 13 Οκτωβρίου στις 20:00, με καλεσμένους το συγκρότημα Onirama, αλλά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. Στις 9μ.μ. η Εθνική μας θα παίξει με το Μεξικό.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει