5ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ Ε3: Πρωτιές για Μπουνάκη και Λαμπράκη του “Ηράκλειο” ΟΑΑ

116

Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η φάση του το 5ο Ε3 Τένις που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Ο.Α. Ρεθύμνου για τις κατηγορίες αγόρια-κορίτσια κάτω των 14 ετών το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Συμμετείχαν συνολικά  60 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Κρήτη. Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 14 ετών (33 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Μπουνάκης Δημήτριος του «Ηράκλειο» ΟΑΑ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Καρακώστα Σπυρίδωνα του “Ηράκλειο” ΟΑΑ με σκορ 26, 60, 61. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές του «Ηράκλειο» ΟΑΑ Τζωρμπατζάκης Βασίλης και Νικολιδάκης Ιωάννης.

Λαγουδάκη και Λαμπράκη στην απονομή
Λαγουδάκη και Λαμπράκη στην απονομή

Κορίτσια κάτω των 14 ετών (27 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Λαμπράκη Εβελίνα  του “Ηράκλειο” ΟΑΑ η οποία νίκησε στον τελικό την Λαγουδάκη Γεωργία του “Ηράκλειο”  ΟΑΑ με σκορ 61, 64. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Βογιατζάκη Ευσταθία του ΟΑ Σούδας και Ζαχαράκη Αλεξάνδρα του “Ηράκλειο” ΟΑΑ.

Ο πρόεδρος της Ζ’ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον ΟΑ Ρεθύμνου  για την άριστη φιλοξενία των αγώνων, τους επιδιαιτητές, τους βοηθούς των γηπέδων, τους γονείς, τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για τους εντυπωσιακούς αγώνες που μας προσέφεραν.

Η επόμενη διοργάνωση Εθνικού Πρωταθλήματος στην Κρήτη είναι το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 το οποίο θα διεξαχθεί από 18 έως 22 Οκτωβρίου στον “Ηράκλειο” ΟΑΑ και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει