“Έπιασε” λιμάνι και ανοίγει πανιά για μεγαλύτερες διακρίσεις

Ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ

354

Έκλεισε πρόσφατα μια μεγάλη εκκρεμότητα του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, αυτή της επίσημης παραχώρησης του χώρου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου. Εξασφαλίστηκε έτσι η στέγη του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια, ενώ άνοιξαν και νέες προοπτικές αναβάθμισης των εγκαταστάσεων που σε εβδομαδιαία βάση, φιλοξενούν δεκάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Με… ούριο άνεμο στα πανιά του, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης με κατοχυρωμένη έδρα πλέον το λιμανάκι της Παντάνασσας, ξεκίνησε μια νέα και πολλά υποσχόμενη αθλητική περίοδο. Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια, με τη έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ο ΝΟΓΚ επιδεικνύει σημαντικό έργο στο ναυταθλητισμό.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και των μελών του, ο Όμιλος κατάφερε να ανακαινίσει και να εκσυγχρονίσει πλήρως τις εγκαταστάσεις που διατηρεί στο λιμανάκι της Παντάνασσας, αλλά και το σύνολο του εξοπλισμού του, ενώ και αγωνιστικά κατάφερε πανελλήνιες και βαλκανικές διακρίσεις.

Ο πρόεδρος του ΝΟΓΚ – και βουλευτής Ηρακλείου -Χάρης Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η δουλειά που γίνεται στον Όμιλό μας είναι εξαιρετική και αξίζουν πολλά μπράβο στους προπονητές, τους συνεργάτες και το Δ.Σ. του Ομίλου. Προσκαλώ τους γονείς να μας γνωρίσουν από κοντά και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να μυηθούν στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Είναι ένα άθλημα που καλλιεργεί πνευματικά και σωματικά κάθε αθλητή, μπορούμε κάλλιστα να το χαρακτηρίσουμε και ως το σκάκι της θάλασσας, ενώ η επαφή με το υγρό στοιχείο, προσφέρει μοναδικά συναισθήματα. Με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας για την εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης την Περιφέρεια Κρήτης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου για τη διαχρονική, αποτελεσματική μας συνεργασία.».

Τα καλά νέα όμως δεν σταματάνε εδώ. Από φέτος, ο ΝΟΓΚ συνεργάζεται με τον προπονητή Δημήτρη Λεκκάκη, έναν προπονητή διεθνούς εμβέλειας (με προϋπηρεσία σε Μαλαισία, Χονγκ Κονγκ κ.ά.), και ο οποίος έχει αναλάβει τις αγωνιστικές και προ-αγωνιστικές ομάδες του Ομίλου, δίνοντας μια εντελώς νέα δυναμική στους μικρούς αθλητές.

“Τέλος θα θέλαμε να προσκαλέσουμε παλιά και νέα μέλη να αναλάβουν πιο ενεργό δράση στον Όμιλο ειδικότερα εν όψει το γεγονότος ότι σύντομα θα λήξει η θητεία του παρόντος συμβουλίου και όπως δηλώσαμε από την αρχή η συμμετοχή στην διοίκηση του Ομίλου θα πρέπει να είναι σκυταλοδρομία και όχι Μαραθώνιος” καταλήγει η ανακοίνωση του ΝΟΓΚ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει