«Τρέχει» τώρα η Λότζια για τη 1821

296

Με τα πόδια στην πλάτη τρέχει τώρα η Λότζια για να καλύψει την απίστευτη πολιτική ανακολουθία της εξαγγελίας της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων στη 1821, πριν ακόμα διασφαλιστούν  οι απαιτούμενες εγκρίσεις.

Όπως έγραψε η «Π», ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΗ στην οδό 1821 πριν ακόμα διασφαλιστούν οι αναγκαίες κυκλοφοριακές εγκρίσεις  προκαλώντας την απόλυτη σύγχυση τόσο στους δημότες όσο και στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Όπως προκύπτει το απόγευμα της Πέμπτης κατατέθηκαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση τα αναγκαία έγγραφα που έπρεπε να συμπληρωθούν ώστε να εκδοθεί η σχετική απόφαση η οποία όμως θα πρέπει να εγκριθεί και από την Αστυνομία.

Χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ.Αναστασάκης με δηλώσεις του στο cretalive ισχυρίστηκε ότι «χρειάστηκε να ακολουθήσουμε μια άλλη διαδικασία για την λήψη της τελικής άδειας ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν τα εργοταξιακά κυκλοφοριακά μέτρα που προτείνουμε»,  διευκρινίζοντας πως «το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει η διαδικασία με την οποία εγκρίνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που συνοδεύουν την υλοποίηση Τεχνικών Έργων.

Έχει γίνει μια πιο δύσκολη διαδικασία και πρέπει να συμπληρωθεί ο φάκελος ώστε να τύχει της νόμιμης έγκρισης από την Αποκεντρωμένη».

Ωστόσο ο ισχυρισμός αυτός, δεν επιβεβαιώνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στελέχη της οποίας ξεκαθαρίζουν ότι «δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η διαδικασία των κυκλοφοριακών εγκρίσεων». Παράλληλα αυτό το οποίο προκύπτει είναι ότι, γίνεται ένας αγώνας δρόμου να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση το αίτημα του Δήμου για τον κυκλοφοριακό αποκλεισμό της 1821, και να είναι έτοιμη η σχετική έγκριση την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει