Για πρώτη φορά με αλλαγές ο ΟΦΗ

ΕΚΤΟΣ Ο ΝΑΜΠΙ, ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

142

Για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ θα αναγκαστεί να παραταχθεί με αλλαγές στην σύνθεσή του στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Βόλο λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει, όπως όλα δείχνουν, στην διάθεση του τον Αντίλ Ναμπί ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και χθες έκανε μόνο θεραπεία, ενώ δύσκολη είναι η συμμετοχή του Κοροβέση παρά το ότι η μαγνητική του βγήκε καθαρή και υπάρχει και ένα ερωτηματικό ως προς τον Μαρινάκη που κι αυτός λόγω χτυπήματος στο πόδι  ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα.

Στο ιατρικό δελτίο βρίσκεται και το όνομα του Φερέιρα, μόνιμος το τελευταίο διάστημα, ο οποίος ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα  του.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο και η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βόλο με τον Σίμο να αλλάζει τα πλάνα του. Για την θέση του Ναμπί στην μεσαία γραμμή υποψήφιοι αντικαταστάτες είναι οι Σακόρ, Βαζ. Αν παίξει ο πρώτος θα πάει δίπλα στον Μεγιάδο και τον ρόλο του Ναμπί θα έχει ο Νέιρα. Αν προτιμηθεί ο δεύτερος θα γίνει αυτός ο αντί-Ναμπί με τον Νέιρα να παραμένει δίπλα στον Μεγιάδο.

Σε ότι αφορά πιθανή απουσία του Κοροβέση είτε θα παίξει στην θέση του ο Γιαννούλης με τον Μαρινάκη να περνάει στο κέντρο της άμυνας και τον Μπράουν στο δεξί είτε θα αγωνιστεί ο Δεληγιαννίδης. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί ούτε ο Μαρινάκης, ίσως να επιστρατευτεί αν χρειαστεί ο Κουτρουμπής.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Σίμος θα χρειαστεί να αλλάξει την ενδεκάδα του η οποία είναι ίδια από την αρχή του πρωταθλήματος. Ακόμα κι έτσι όμως δεν πρόκειται να αλλάξει η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας που θα κατέβει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει με κυρίαρχο στοιχείο την κατοχή της μπάλας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε  τη χορηγική συνεργασία με την εταιρία «ΤΕΝΤΟΜΙΝΩΪΚΗ», για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

«Είμαστε περήφανοι που μια εταιρία με τη δυναμική της «ΤΕΝΤΟΜΙΝΩΪΚΗ», αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει