Επί παντός… αθλητικού

114

Προτομή  για τον Ρασούλη από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αύριο  Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 5μ.μ. θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια  της προτομής του μεγάλου στιχουργού Μανόλη Ρασούλη.

Η εκδήλωση θα γίνει, στο παρκάκι που βρίσκεται πίσω από την «θύρα 1» του γηπέδου του ΟΦΗ, στην γωνία των οδών Ισαύρων και Πετλέμπουρη, όπου και θα τοποθετηθεί η προτομή του μεγάλου Ηρακλειώτη τραγουδοποιού και πιστού φίλου της ομάδας.

Η οδός Πετλέμπουρη, στα Καμίνια, έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς εκεί βρίσκεται το σπίτι του Μανόλη Ρασούλη. Για την κατασκευή της προτομής βοήθησαν ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με πρωτοβουλία του μέλους του Δ.Σ. Αντώνη Κοτσιφάκη και επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Παπαδάκης

Μια τιμή που την αξίζει ο αείμνηστος Μανόλης Ρασούλης που εκτός των άλλων έγραψε και τον ύμνο του ΟΦΗ και θα παραμείνει αθάνατος στην μνήμη μας…

Ν.Μ.

 

Μόνο για το γήπεδο

ΠΑΕ ΟΦΗ σήμαΚαλή, όπως γράψαμε και χθες, η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ να δώσει την δυνατότητα στον κόσμο να επικοινωνεί μαζί της και να εκφράζει τα παράπονα της.

Υπάρχει όμως και κάτι που πρέπει να σεβαστεί ο κόσμος και να μην γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

Οι παρατηρήσεις και τα όποια παράπονα πρέπει να αφορούν την διαδικασία από την στιγμή της έκδοσης του εισιτηρίου μέχρι και την έξοδο από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα.

Στόχος είναι να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας…

Ν.Μ.

 

ο ΣίμοςΉρεμη δύναμη…

Την ώρα που όλος ο πάγκος σηκωνόταν για να πανηγυρίσει τα γκολ με τον Παναιτωλικό, ο Σίμος καθόταν ψύχραιμος και ανέκφραστος στον πάγκο του.

Ακόμα και στο τρίτο γκολ που ουσιαστικά «κλείδωνε» τη νίκη παρέμεινε στην θέση του χωρίς να εξωτερικεύει τα συναισθήματα του.

Και απ’ αυτό, από τον τρόπο, δηλαδή,  που αντιδράει, σε αυτές τις στιγμές φαίνεται πόσο σοβαρός και προσγειωμένος είναι (όχι ότι αν πανηγύριζε θα ήταν κακό).

Ο Σίμος ακολουθεί, προφανώς,  τα χνάρια του δασκάλου του Γιάννη Σαμαρά που κι αυτός ήταν πάντα χαμηλών τόνων, η ήρεμη δύναμη του ΟΦΗ και προτιμούσε να μιλάει με τα έργα του στο γήπεδο….

Ν.Μ.

 

ΟΦΗ ΣΗΜΑΆψογη

Η άψογη συμπεριφορά του κόσμου το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» επιβραβεύτηκε και με τη… βούλα αφού ο ΟΦΗ απουσιάζει από τις κλήσεις στον Αθλητικό Δικαστή για τα ματς της 3ης αγωνιστικής.

Στην κρητική ομάδα έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και θέλουν να συνεχιστεί αυτό καθώς πέρυσι ο ΟΦΗ ήταν από τις ομάδες που πλήρωσε γύρω στις 100.000 ευρώ πρόστιμα…

Ν.Μ.

ο ΠΟΑ επισκέφτηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου κάνοντας χαρούμενα δεκάδες μικρά παιδιά.

Στα βήματα μεγάλων ομάδων

Παραμονές της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ο ΠΟΑ επισκέφτηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου κάνοντας χαρούμενα δεκάδες μικρά παιδιά.

Οι παίκτες και οι άνθρωποι του ΠΟΑ μίλησαν στα παιδιά για την αξία του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ενώ δώρισαν σε όλους τους μαθητές γραφική ύλη και μπάλες.

Ο ΠΟΑ βαδίζει στα βήματα μεγάλων ομάδων και θέλει να είναι κοντά στα νέα παιδιά παίζοντας καλή μπάλα και εκτός γηπέδων…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει