Η Grecotel και το Ίδρυμα “Ν. Δασκαλαντωνάκης” μοιράζουν αγάπη

1,516

Όπως κάθε χρόνο, εδώ και 26 χρόνια η Grecotel σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης  και με την ευγενική υποστήριξη του προσωπικού των ξενοδοχείων της στην Κρήτη, θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη,18 Σεπτεμβρίου, στον Δημοτικό Κήπο στο Ρέθυμνο την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης – αλληλεγγύης, για το Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ», για άτομα με αναπηρία, και νοητική υστέρηση (32 εξυπηρετούμενοι, ηλικίας 18-58 ετών).

Τα έσοδα της βραδιάς, όπως κάθε χρόνο, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Σύλλογο “ΑΓΑΠΗ” για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Δομής «Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία και Νοητική Υστέρηση».

Τιμώμενοι προσκεκλημένοι του Συλλόγου “ΑΓΑΠΗ” για τη φιλανθρωπική εκδήλωση 2019 οι:

– Ο Μανώλης Μαρκίδης, πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ιππόκαμπος ΑμεΑ, με καταγωγή από το Αμάρι, για την πρωτοβουλία του το 2009 για τη δημιουργία του Συλλόγου, που σκοπό είχε και έχει την προαγωγή των παιδιών – αθλητών με ειδικές ικανότητες.

Μέσω του αθλητισμού αλλά και των άλλων δραστηριοτήτων του Συλλόγου δίνεται η ευκαιρία στους 92 αθλητές-παιδιά με σύνδρομο Down, νοητική υστέρηση και αυτισμό να αποδείξουν στον εαυτό τους αλλά και σε όλους εμάς ότι όλα είναι δυνατά. Τα όνειρά τους… οι στόχοι του Συλλόγου.

– Η κόρη του Φαίδρα Μαρκίδη, παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης των Special Olympics 2011, καθώς και για όλες τις διακρίσεις της σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης και διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει