Εργοτέλης: Σήμερα η συναυλία

155

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται σήμερα εκδήλωση-συναυλία  για τα 90 χρόνια του Εργοτέλη στον ιστορικό λόφο στην καρδιά της πόλης, πλάι στον παγκόσμιο Νίκο Καζαντζάκη, στις  20:30, με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους μουσικούς της.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Αντώνης Φραγκάκης, Αλέκος Φανουράκης και Γιώργος Ζαχαριουδάκης. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Παιδικό Χωριό  SOS Κρήτης και τα εισιτήρια τιμώνται 10€ (προπώληση) και  12€ (ταμείο).

  • Η ανακοίνωση από τον Γ.Σ. Εργοτέλη αναφέρει:

“Η συμπλήρωση 90 χρονών ζωής του συλλόγου μας, συγκινεί και εμπνέει χιλιάδες ανθρώπων, που όλα αυτά τα χρόνια έβαλαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το λιθαράκι τους στην διαμόρφωση της ιστορίας του.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σάρκα από τη σάρκα του Ηρακλείου και της Κρήτης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική ιστορία του τόπου. Αυτό τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου.

Η προσφορά του, 90 χρόνια τώρα, ιδιαίτερα στη νεολαία, είναι η καλύτερη μαγιά για να συνεχίσουμε.

Στο Μαρτινέγκο λοιπόν, τον ιστορικό λόφο στην καρδιά της πόλης, πλάι στον παγκόσμιο Νίκο Καζαντζάκη, την Τετάρτη 18 του Σεπτέμβρη, θα γιορτάσουμε με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους μουσικούς που την πλαισιώνουν!

Γιατί ερχόμαστε από μακριά και πάμε μακριά…

ΜΑΖΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ!”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει